Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spdf

I co dalej...

Polecane posty

Gość spdf

Kończę właśnie studia I stopnia. Chciałabym już zacząć pracować i zdobyć jakieś doświadczenie zawodowe. Wysyłam już od jakiegoś czasu CV do różnych firm na staż albo pracę, ale nikt do mnie nie oddzwonił i jestem załamana ;/ miałam stypendium przez 3 lata i utrzymywałam się z niego, ale w tym miesiącu przyszedł ostatni przelew i nie wiem co będzie z kasą, masakra jakaś. Nie wiem co robić, czemu żaden pracodawca nie chce mi dać szansy nawet ;/ Macie może jakiś znajomych z Poznania, którzy pracują w laboratorium?

Gość spdf
macie jakieś rady dla mnie? :

Gość spdf
@demoniczny kot Studiowałam chemię. Te większe firmy szukały, zgłaszałam się nawet na darmowe praktyki, do innych wysyłałam CV poprzez portal pracuj.pl, a do niektórych dzwoniłam, ale zawsze mówili, że nie mają już miejsc (pomimo, że nawet nie pytali kiedy bym chciała odbyć praktykę, a dzwoniłam w marcu i kwietniu) ;/

Chemię za dużo ludzi kończy i chyba szybciej zatrudniają po technologii chemicznej niż po czystej chemii. Pewnie masz źle zredagowane cv, nie tą specjalność, której akurat poszukują albo po prostu pecha. Na czym się konkretnie znasz?