Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciążliwi sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość

Dzieci sąsiadów cały dzień hałasują, biegają, zaraz sufit się zawali, chyba oszaleję. Też mam dzieci, moje koleżanki mają dzieci i znajomi mają dzieci, ale żadne się tak nie zachowuje. Nawet w niedzielę muszę wstawać o 6, bo tak hałasują i nie można dłużej pospać. Chyba zacznę robić dyskoteki i te potwory nie będą nie będą mogły wieczorem spać.

Gość gość
Zwróć uwagę sąsiadom. Powiedz , że jesli sie nie uspokoją to zgłosisz do spółdzielni

Gość gość
uroki blokowisk, niech szlag trafi tego kto wynalazł blokowiska

Gość gość
5-letnia córka sąsiadów potrafi 2 godziny wyć i zachodzić się z płaczu, jak coś nie jest po jej myśli, a ci debile się cieszą, bo ma taki charakterek.

Gość gość
zrob impreze w sobote z muza na full :) jak przyjda to im powiedz tak ja musze sluchac indianskich wrzaskow caly tydzien wy tylko raz w tygodniu -z usmiechem na twarzy :)

Gość gość
Porozmawiaj z sąsiadami.Jeżeli nie poskutkuje zgłoś do administracji do spółdzielni.Moze nie płacą czynszu, łatwiej będzie wywalić😠

Gość gość
można tu dodać sąsiada majsterklepkę tłukącego się i borującego ściany całymi godzinami, to gorsze niż wojna

Gość gość
Pogadaj z nimi może nie wiedzą że słychać jak ich księżniczka drze pape na cały blok jak nie poskutkuje i jesteś w stanie być mega zołzowata to podpier......dol ich ( nie wiem gdzie to się robi) że mają problemy wychowawcze że dzieci ciągle płaczą

Gość gość
Miałam kiedyś sąsiada emeryta który mimo ze nie wychodził z domu od 5 rano słuchał prognozy pogody, jak się na jednym kanale radiowym kończyła to było szukanie kolejnej stacji z prognozą, Następnym etapem było Radio Maryja weekend 6:30 a tu ALLELUJA

Gość gość
całe życie z wariatami

Gość gość
sąsiedzi bardzo dobrze wiedzą, że ich pociecha drze chapę na całą klatkę, ale przecież tak ja babcia wychowała, to nie ich wina.

Gość gość
Mają dziecko zakneblować czy udusić. Nie krzyczy a płacze tak? To chyba uspokajanie jeszcze większy płacz spowoduje? Wredna baba z ciebie.

Gość gość
mają ja normalnie wychować i tłumaczyć że tak nie wolno i że krzykiem niczego nie wskóra, a nie głupio się cieszyć

Gość gość
to dziecko nie płacze tylko krzyczy na całą klatkę, codziennie po kilka razy, nawet w nocy, mogą ją nawet zakneblować, jak sobie rady nie dają.

Gość gość
dzieci nie wychowujemy dla siebie tylko dla innych, na niektóre rzeczy powinniśmy zwracać uwagę od początku, a 5-latka to już duże dziecko a nie malutki niemowlak, który niczego nie rozumie, wstyd

Gość gość
moja sąsiadka,praktycznie w moim wieku czeka aż jej pierwsza powiem dzień dobry, mówiłam kilka razy, teraz się nie doczeka zasraniec jeden, niewychowana królewna

Gość gość
ja tez mam takie sąsiadki, co jak pierwsza nie powiem dzień dobry to żadna nie powie, a czasem ja nie widzę pierwsza, bo na przykład ta sąsiadka jedzie z tyłu rowerem i mija mnie bez słowa. mężczyźni u nas blokowi też mi niektórzy nie mówią pierwsi. buraki! a bachory sąsiadów z góry zawsze jak idą po klatce, to drą się na całe gardło i ich rodzice i babka też, po prostu totalne buractwo. bez sensu dla mnie takie rozmawianie przez dwa pietra, a bachor bawi sie w echo :O