Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że chodźby skały..

Polecane posty

Gość gość

...srały a mury pękały to facet będzie walczył o to zeby być z kobietą? czy realia są takie że faceci po jakims okreslonym czasie odpuszczaja

Gość gość
G prawda! Czasem nawet może odejść bez walki, choć kobieta bardzo mu się podoba. To wszystko kwestia indywidualnego przypadku, jedno walczą, inni odpuszczają.

Gość gość
nie to tylko kwestia czasu, nawet dla najbardziej upartych

To kompletna nieprawda. Dzisiejsi v"faceci" to pierdoły bez jaj, oni nie potrafią walczyć, chcą przyjść na gotowe miec podane na tacy, oczekują, że to kobieta będzie wokół nich skakać i ich adorować 🖐️

Gość gość
to skad to cholerne powiedzenie

Gość gość
po co walczyć o kobietę, skoro obok jest inna, którą można mieć bez żadnego boju.

Gość gość
faceci sa beznadziejni

Nie chcę, chcę mężczyznę. Mężczyzna gdy mu na czymś zależy, to widać, że mu zależy. Może to mój pech, ale widzę, że Ci współcześni faceci, to ciepłe kluchy, bezwolne, czekające aż ktoś (kobieta) powie im co am robić, poprowadzi za rączkę.

Gość gość
Najlepszym chłodnikiem jest obojętność bo odbijanie piłeczki czy tzw. "kulturalne spławianie" tylko ich napala, cep myśli : Muszem jom mieć!!!! ja tej suce pokaRze jeszcze bedzie mi ssać! nie bedzie mi jakas szmata odmawiać, pokaRze jaki ze mnie cfany kozak" Istna burza mózgów panowie hahaha :)

Gość gość
Ktoś spyta skąd to wiem, no powiem wam moje drogie panie, że panowie też mają kumpli od zwierzeń :D

Gość gość
przeciez w druga strone tez tak jest :)

Gość gość
nieprawda. jeśli o kogoś trzeba walczyć, to zazwyczaj nie warto. po co? skoro można być z kimś, kto pokocha bez walki? :)

Gość gość
a facet moze zrezygnować z kobiety dla hobby?

Gość gość
Po co walczyć? Podjęła taką decyzję, więc trzeba ją uszanować. A poza tym, nie jest ona jedna na świecie - znajdą się inne chętne. :)

Zawsze na drodze pojawią się przeciwności, jaka by sielanka na początku nie była. Słabi od razu rezygnują, silni walczą.

Gość gość
Bo tak już jest, że kobietki skrycie marzą o tym by być zdobywane, mimo wielu piętrzących się przeszkód przez rycerza na białym koniu :-)

Gość gość
ja tam nie marze a zdobywam :classic_cool: szkoda czasu na mrzonki

Gość gość
Ale nawet jeśli o samo zdobywanie idzie... może się chłopaczek wpatrywać jak w obrazek, fantazjować, wzdychać przez wiele lat, ale jak uzna już na początku, że nie dla psa kiełbasa to nawet nie przystąpi do działania, nie mówiąc już o jakiejkolwiek walce.

Gość gość
Bo tak już jest, że kobietki skrycie marzą o tym by być zdobywane, mimo wielu piętrzących się przeszkód przez rycerza na białym koniu usmiech.gif DOPÓKI NIE ZOBaczą jak to w praktyce wygląda, przystojniak nie bedzie "zdobywal" tylko brzydal desperat, odpad społeczny itd. Mówię to jako osoba mająca do czynienia z tymi przystojnymi i mniej atrakcyjnymi. Zdobywanie trudnej dziewczyny wygląda najczęściej tak, że organizuje się impreze mocno zakrapiana, upija się ją i g****** Przepraszam jeśli kogoś uraziłam.

Gość gość
A póxniej odwraca się kota ogonem, przeciez chciałaś, nie pamiętasz?

Gość gość
no, może trochę cię wykorzystałem, ale na pewno nie zg****iłem! To naprawdę jest dość częste, oczywiście jak dziewczyna jest łatwa to raczej tego nie doświadczy....

Gość gość
No to współczuję takich przykrych doświadczeń. Ja mam inne, lepsze :-) wiem jaka to przyjemność gdy mężczyzna zabiega o kobietę. Jestem niepoprawną romantyczką :-)