Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa

praca w anglii

Polecane posty

Gość gośćmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa

koncze studia (filologia angielska) bronie sie za dwa tygodnie. i zastanawiam sie nad wyjazdem do anglii do pracy. mam tam siostre i szwagra. oboje mnie namawiaja, zebym przyjechala. szwagier pracuje fizycznie w fabryce, ale nie na tasmie tylko na innym stanowisku, dostal kontrakt i utrzymuje z tej pracy zone i malutkie dziecko.oboje twierdza, ze z moim wyksztalceniem i znajomoscia jezyka, znajde prace w dwa tygodnie i to nie za najnizsza place tylko, lepsza jakas buirowa albo w obsludze klienta. z siostra jestesmy bardzo zżyte, czesto ich tam odwiedzam i zastanawiam sie nad wyjazdem tam. moze nie na zawsze, ale powiedzmy na rok. zaryzykowac taki krok? co zrobilibyscie na moim miejscu? Czy z pracy w anglii da sie odlozyc troche pieniedzy? szwagier twierdzi, ze popracuje pre miesiecy i wroce dobrym samochodem do polski. W polsce tez pracowalam podczas studiow, ale ledwo starczalo mi na zycie a odlozeniu czegos nie bylo mowy. Bardzo prosze o rady.

Gość goscmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
podnosze

Gość gość
Tak wyjdzie!!!! Praca jest dla tutaj dla ludzi z jezykiem. A ty jestes po tej dobrej stronie. Przyjedz I znajdziesz prace od reki bo tutaj podstawa jest jezyk i checi. I jeszcze w ofertach bedziesz przebieral. Zaraz pewnie sie zleca I beda pisac ze pracy tu niema. A owszem I niema dla kogos Kto potrafi tylko all right I o.k

Gość goscmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ciagle sie waham, ale chyba chcialabym sprobowac zycia za granica. tylko, ze to powazny krok. a czy ktos moze byl rok albo dwa i wrocil? jakie sa wasze wrazenia?