Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orgazm

Polecane posty

Gość gość

witam : ) mam pytanko dotyczące orgazmu u kobiety. Otóż ostatnio z partnerem zadowalaliśmy się oralnie i nie jestem pewna czy doznałam orgazmu .. Poczułam bezwład nóg, ale to było przyjemne, wcześniej mi drżały i wgl.., tyle, że przez zabawami wypiłam piwo i wcześniej oczywiście byłam w toalecie i potem mi się nie chciało nic, ale właśnie kiedy doznawałam orgazmu, to miałam uczucie jakbym mila sę zsikać i od razu postanowiłam przerwać, mimo że było tak przyjemnie :c

Gość gość
Hej Kobieto ! To jest właśnie orgazm. Nie przerywaj na przyszłość tej chwili. W momencie szczytowania lub przed wydziela się trochę płynu, ale to nie jest mocz. Poddaj się pieszczotom do końca a przeżyjesz kosmiczny orgazm. Jak Ci się uda to będziesz wiedziała, jak do tego dochodzić. Powodzenia !

Gość gość
A jeszcze chce dodać, że po orgazmie jest przyśpieszone tętno, poczujesz się bardzo błogo, jak w niebie, przez organizm przepłyną przyjemne fale. Wszystko jest w głowie. Działaj, bo to cudowne przeżycie. Nie trać ani chwili. Żądaj od partnera aby Cię pieścił do skutku, najlepiej językiem. Orgazm Ci się należy. Jak facet nie umie to mu wytłumacz jak ma to robić. A jak frajer nadal się nie stara to kup sobie wibrator i sama się dopieszczaj.