Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popełniłam błąd

Polecane posty

Gość gość

rozmawiałam wczoraj z przyjacielem. On, zwierzając sie, powiedział, że dał wiele razy plamy w pracy. Na co ja, z głupia, powiedziałam, że tak, zauważyłam. Teraz on sie nie odzywa do mnie. co miałam mu powiedziec, że nic nie zauważyłam, że jest wspaniały itd?

Gość gość
warto było powiedzieć, że człowiek na własnych błędach uczy się najlepiej i te porażki to jego doświadczenie, które z czasem zaowocuje i przyniesie korzyść... teraz przynajmniej wie co musi poprawić, czego nie może robić itp.

Gość gość
nie nie ty popelnilas blad on sprawdzal czy widac jego bledy sprawdzil, uzyskal odpowiedz, temat zostal zamkniety ps - ja na twoim miejscu rozwazylbym co ten czlowiek za przyjazn uwaza, bo jak wylacznie klepanie po plecach to - od powietrza glodu ognie i wojny... 🖐️

Gość gość
raczej trafil sobie w oko i niedowidzi

Gość gość
ale lepiej w sumie bylo powiedziec, ze nie zauwazylam niczego. Podobno faceci lubia byc wychwalani.

Gość gość
ja nie czuje sie dobrze gdy ktos mnie wychwala jedna kobieta przy mnie rozmawiala ze swoja mama przez telefon i mnie pochwalila zerkajac ukradkiem na mnie i sprawdzajac reakcje dziwnie sie czulem wiedzialem ze robi to celowo