Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna po 1,5 miesiacu spotykania miala wymagania

Polecane posty

Gość gość

zebym zerwal kontakt ze znajomymi, zmienil poglad na homo i rasizm ,urwal kontakt ze stara przyjaciolka,przestal rozmawiac z innymi kobietami, wyprowadzil sie z domu,wzial kredyt studencki na wynajem mieszkania, odwiedzil jej rodzicow, przedstawil jej moich,czego jeszcze nie chcialem o co byla smiertelnie obrazona. chciala zebym byl i spedzal czas tylko z nia, czy to bylo normalne ze po 6 spotkaniu zaczela miec takie wymagania?

Gość gość
a co bys chcial

Gość gość
po półtora miesiąca?? ludzi.e ile ona ma lat? 18? nie trać na nią czasu. pisze to kobieta (31 lat)

Gość gość
a tak btw, jakie masz poglądy na homo i rasizm, skoro chciała, byś je zmienił?

Gość gość
ja bym chcial sie powoli poznawac, gdybym mial liste wymagan to zalozylbym konto na symatii i tam wypełnil ankiete. ciagle mnie straszyla ze jak cos to ona zerwie

Gość gość
nie uwazam ze czarni sa gorsi ale z murzynka nie dal rady byl sie spotykac a homo według mnie nie powinnni miec praw do wychowywana dzieci. mowila ze nie mam racji i wysylala mi jakies badania na maila

Gość gość
no to jesteś baran i tyle w temacie

Gość Madamme Trelavney
dziwne, naprawde dziwne :classic_cool:

Gość gość
Zerwij z głupią cipą.

Gość gość
najlepsze jest to ze na 3 randce,gdzie wszystkie 3 byly sztywne i prawie w ogole sie blizej nie poznalismy bezpardonowo zapytała "jesteś prawiczkiem?''

Gość gość
Dobrze, że nie spytała na pierwszej randce czy jesteś katolikiem i nie stwierdziła, że byłbyś idealnym mężem :D I dobrze, że nie ustalała już Wam daty ślubu :P

Gość gość
byla ateistka...

Gość gość
Oczywiście dałeś jej już kosza? :D

Gość gość
ona mi, powiedziala mi ze jestem chory psychicznie

Gość gość
Haha :D Dobre :D Nie przejmuj się ktoś ją w jej życiu nauczy życia i kiedyś zrozumie, że problem leży po jej stronie, a nie po Twojej :)

Gość gość
wariatka z problemami!

Gość gość
No i to wielka wariatka :P

Gość gość
Mogłeś jej pociągnąć z bani, wbrew pozorom dobrze by jej to zrobiło :P

Gość gość
Nie, normalne to nie było i chyba sam to zauważyłeś, skoro o to pytasz. :) 1,5 miesiąca to stanowczo za wcześnie na takie kroki i o ile mogła powiedzieć, że nie odpowiada jej twoje zdanie na temat rasizmu i homo (powiedzieć, co sądzi, ale nie kazać ci zmieniać poglądy, to chore), to już cała reszta jest przesadą grubą.

Gość gość
Dla mnie po tygodniu chłopak gadał już o ślubie, a po dwóch miesiącach chciał się mi oświadczyć, ale na szczęście mój szwagier mu wybił to z głowy, a po 3 miesiącach z nim zerwałam, a po zerwaniu chciał się oświadczyć, ale na szczęście szwagier mój mu to wybił z głowy :D

Gość gość
ona nie jest normalna

Gość Ale to już było
Facetka ma coś z głową.Powinieneś jak najprędzej wybić jej to z głowy.Zerwij dokąd nie jest za pózno!

Gość Kasia44
Po miesięcznej znajomosci,facet chciał poznawać mnie ze swoją rodziną,żebym z nim pojechała do jego rodziców.Poważnie byłam zaniepokojona i natychmiast zerwałam.Dłuuuugo nie dawał mi spokoju!.Nachodził mnie prawie pół roku.Uspokoił się gdy poznałam normalnego chłopaka, obecnie mojego męża.

Gość gość
Ja na sympatii pisałam z takim chłopakiem, mieszkał ok. 150 km ode mnie, pisało się na początku dosyć fajnie. Któregoś dnia ja coś tam napisałam, że auto mam u mechanika itd. i temat zszedł na samochody. Był zdziwiony, że mam prawo jazdy i auto, bo zazwyczaj dziewczyny nie mają i liczą na faceta, żeby je woził. On prawko niby miał, ale auta chwilowo nie, jak to okreslił. Dalej było najlepsze- napisał, że skoro mam auto, to może przyjadę do niego, najlepiej na weekend (mieszkał w domu z rodzicami), miałaby być to nasza pierwsza randka. Powiedziałam mu, że absolutnie nie. Nie wiem co on sobie myślał, co by powiedzieli jego rodzice-przyjeżdża jakaś dziewczyna na weekend, a pierwszy raz na oczy ją widza. Nie wiem, czy liczył na szybki seks, czy co, ale szybko urwałam kontakt.

Gość gość
czy po półtora miesiaca mozna miec wymagania co do tego zebym nie spotykal sie z innymi dziewczynami(przyjaciółki)/zerwał kontakty a nawet z nikim nie flirtował dla zartu bo to przeciez zdrada.