Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach miłość nie ma znaczenia. Kto też to zauważył?

Polecane posty

Gość gość

W dzisiejszych czasach miłość nie ma znaczenia. Kto też to zauważył? Facetom w tych czasach krótko zależy i szybko się poddają, albo często wymieniają na lepszy model :/

Gość gość
jak myslisz hooyem to niech ci hooy placi 🖐️

Gość gość
Faceci? Znów ci niedobrzy faceci? Jak facet znajdzie inną to najgorszy, ale jak kobieta zmieni faceta na innego to widocznie była jego wina i nie zaspokoił jej potrzeb.

Gość gość
:)ale to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba 555 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
jaki z tego wniosek luzer? a taki, ze nie masz zadnych szans, najmniejszych i do tego ten twoj zryty beret i wrodzone lenistwo :D jednym slowem koniotrzep-nieudacznik:D

Gość pomaranczlala
Ma znaczenie.

Gość gość
a czym jest milosc? czy cos co nie istnieje ma znaczenie?

Gość gość
Jeżeli nie istnieje to po grzyba jęczycie, tematy zakładacie? Żeby być kochanym trzeba najpierw umieć i samemu kochać, a nie narzekać i mieć pretensje do innych, bo powinni was kochać, należy wam się i ch/u/j! :P

Gość gość
"powinien mnie kochać taką jaka jestem" bo mi się należy kuźwa... głupie baby :P

Gość gość
Babska miłość to nic innego jak roszczenia i żądania, korzystanie, no i płacenie dup/skiem, to nie jest żadna miłość, to nie leżało nawet obok miłości :P

Gość gość
bez miłości życie jest puste, czegoś brakuje, więc miłość ciągle ma znaczenie

Gość lazurowoblekitnooka
Miłość ma znaczenie. I to nie jest wina facetów jeśli coś jest nie tak. Jak myślisz hyyyuoojem to nie bedziesz mial miloci, owszm, ale jesli laska mysli tylko o twoim portfelu to rowniez nie znajdzie tam milosci. Miłość jest potrzebna i zawsze bedzie. jesli ktos naprawde chce to ma ja na wyciagniecie reki.

Gość gość
Jestem kobieta,ale moim zdaniem wina leży po obu stronach.W dzisiejszych czasach nikomu nie zależy.

Gość gość
takie czasy,wieczna gonitwa,i takie nakręcanie się,ze musze mieć lepsze to ,lepsze tamto a nie ,że najważniejszy to jest ten człowiek obok,czy jest mądry życiowo,czy można na nią/na niego liczyć,bo tak na prawdę jak ludzie "mają siebie" to reszta się ułoży,wtedy są dla siebie nawzajem wyzwaniem,motywują się do rozwoju (choć zależy jacy to ludzie), przecież najistotniejsze jest to ,jakim się jest człowiekiem a nie jaki się ma samochód,bo jeśli właściciel auta okaże się tępym ćwokiem to raczej z taką osobą nie da,,,no nic się nie da,,, :O