Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaasiabasia

CHŁOPAK NIE CHCE SEKSU, ale...

Polecane posty

Szukałam w internecie podobnego tematu, ale nic nie ma. Mianowicie chodzi mi o to, że mój chłopak nie pali się do seksu. Sytuacja jest taka: jesteśmy ze sobą już od ponad roku. Ja jestem dziewicą, on już uprawiał seks. Tyle, że nie jest w tym wybitnie dobry... Przynajmniej on tak uważa. Chodzi po prostu o to, że szybko dochodzi. Wiem to, ponieważ robimy inne rzeczy, ale do seksu nie doszło. Nie spieszy mi się jakoś szczególnie, ale kocham go i chciałabym przeżyć z nim pierwszy raz. On wgl o tym nie wspomina, nawet nie stara się zacząć tego tematu. Mam 19 lat, ale nadal nie jestem zbyt pewna siebie w tych sprawach i nie chcę pierwsza o tym mówić. Nie wiem, uważam, że dziewczyna nie powinna pierwsza się tego domagać. Po prostu chciałabym spróbować, ale nie wiem, czy kiedykolwiek się tego doczekam... Miał ktoś kiedyś podobny problem? Proszę o rady - co robić? Czy można mu jakoś dać do zrozumienia, że chciałabym zrobić coś więcej? POMOCY! :)

Gość gość
mi sie wydaje ,ze [powinnas przzejac inicjatywe.Jezeli szybko dochodzi to to w pozniejszym czasie dopracujecie.Pierwszy wytrysk moze byc rozwniez przy pieszczotach jak 69 a pozniej pownno pojsc lepiej :) Nie znam faceta , ktory oparl by sie urokowi rozebranej chetnej kobiety n przyjamnosci :D

Tyle, że on jest taki inny... Nie jest typowym facetem, pod żadnym względem. I co? Powinnam wprost powiedzieć: KIEDY SEKS? ... A nie jestem mistrzynią uwodzenia, czy czegoś takiego. Boję się po prostu odrzucenia. Że powie nie i koniec...

Gość gość
ale kochana co tracisz , najwyżej powie nie i koniec ja rozumiem ,ze nie masz doswiadczenia ze sie krepujesz ale zadbaj o niego postaraj mu pokazac ,ze jestes chetna gotowa rozumiem ,ze nagość i wzajemne pieszczoty nie są wam obce Moze poprzednia partnerka , mu w jakis sposob dala do zrozumienia ,ze jest kiepski ,a moze zeby podniesc swoje ego wymyslil to i jednak jest prawiczkiem?

Gość gość
a jakie inne rzeczy robicie> robisz mu loda?

No własnie o to chodzi. Powiedział mi, że jego poprzednie związki skończyły się przez seks... Ale chyba nie powinien myśleć, że jestem tak płytka, że mogłabym zostawić go, ponieważ nie jest dobry w łóżku? A co do jego bycia prawiczkiem, to nie - jestem pewna, że już uprawiał seks. Wiem to, ponieważ zanim byliśmy razem i kiedy był z inną dziewczyną ona powiedziała mu, że jest w ciąży, bo się nie zabezpieczyli. Wiem to nie od niego, więc tego jestem pewna..

Gość gość
Mam podobny problem z dziewczyna moze popiszemy na mailu?

Gość gość
ja bym wziela sprawy w soje rece .Lubie seks , nawet bardzo wiem jak wzbudzac zachwyt i pożądanie :) tu i tam bymdotknela ...a jak jest kiepsko to coz dotrzecie sie z czasem ...tymbardziej .ze ty jstes dziewica to on powinien i tak miec luz psychiczny. Moj facet przy pierwszym razie, wcale nie wytrzy,al zbyt dlugo jakies2-3 minutki wiec..... a leci nam razem 9 rok wiec luz blus malina bedzie dobrze :) Przejmij inicjatywe

wezmiesz sprawy w swoje rece, potem rowniez w usta i na koniec bedziesz miala go w sobie tak jak chcialas... :D:P upsss... :P

Gość gość
Jestem facetem I chetnie popisze na mailu jak mi podasz

uspokoj sie!!! :P to byl zart zeby rozbudzic wyobraznie... ;) nie rob takich brzydkich rzeczy jak seks... :P nie mozna... :D haha

Gość gość
A ja ciagle czekam na maila kasiu

Gość gość
lubisz ulegla ,ktore z kolei lubia glebokie gardelka za migdalki?

Napisałam na forum, więc chcę odpowiedzi na forum. Skoro wszyscy są anonimowi, to nie widzę powodu, dla którego miałabym z kimś pisać na mailu :oo

Gość gość
lubie gleboki anal i zabawe na k***ska i wibro w tylku ktos chce mi powiekjszyc anuska zapraszam an zabawe

Gość gość
Ty się połóż na jego pracie.

kasiaasiabasia Wyglada na to że ten facet Cię kocha i obawia się że Cie straci jak cie rozczaruje wtrakcie sexu pełnego. Pytanie czy ty kochasz jego? Jesli tak to da sie to wszytsko poukładac. Ja długo jestescie juz ze soba? I wjaki sopsob tera sie zaspojaciecie? Ja ty zaspokajasz jego: robisz mu dobrze reka, ustami czy udaje sie Ci doprowadzic do orgazmu i ile to trwa zannim on szczytuje najlepiej okreslic to po ilosci ruchow reka lub ust na jego członku zanim ma orgazm Jak on zaspokaja ciebiebie: ustami . reka po ilu ruchach jego reki Ty masz orgazm, czy przeżywasz juz orgazm/ Ile macie lat? Odpowiedz na te pytanie to bede wstanie ci pomoc i cocs podpowiedziec miłem w zyciu sporo kobiet w tym kilka dziewic i to takich zupełnie zielonych ktore powoli rozbudzałem bo były kompletnie zielone i po kilku miesiacach dochodziło do pełnego sexu a poźniej były naprawdę ogniste :-)