Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mają moc i niech mi nikt nie mowi ,ze nie

Polecane posty

Gość gość

i tak kazdy sie pusci czy zonaty czy nie ...:) ale jestescie latwi Panowiee

Gość gość
serio serio obserwuje moich ziomkow z roboty i widze,ze oni latwi jaaaaak......... praca w portalu internetowym wiec zadna budowlana czy cos :)

skad wiesz czy to one wyrwaly tych facetow czy ci faceci po prostu nie chcieli ich bzyknac...?

Gość gość
yyyyyyyyy bo ja wyrywam ale nie daje sie bzyknac zostawiam ich na etapie trzepania konia :D

myslalem ze to bardziej rozwiniesz i moglbym z tym polemizowac ale po prostu przywalilas temat ktory sie ma do zycia jak kon do koniaka... ;P

Gość gość
no nie gadam wlasnie glupot . Wam samoc wystarczy bodziec potem jest prąd , jak kobieta przechwyci ten p[rąd to jest po was :)

a tak na jezyk zrozumialy to jakby to bylo...? :P ona mu mowi: prawie wcale cie nie znam ale zajebiscie mnie krecisz a on odpowiada: dawaj w krzaki tak by to bylo???

Gość gość
jestes prosty jak brystol wywiniety na druga strone :D nie tak nie bylo opowiadasz czy isc spac robaki :P

Gość gość
faceci urodzili się aby zaliczać. oni nie są łatwi bo to nie oni dają, tylko kobiety

Gość gość
nieszkodzi jest sila jest moc na live to dziala , a bez neta to wyisz jak jest :)

Gość gość
jestescie tak latwi ,ze az ża; [atrzec.... a potem dziwota ze stado gejow ,ajk nie maja gdzie wlozyc to paskuja gdzie popadnie

hehehe :P sluchaj, ja ci to wyjasnie. jak jest mega piekna dziewczyna w klubie i jest wokol niej wielu facetow to myslisz ze jest to dowod na to ze to dziewczyny maja "moc" czy nie? :P bo ja np uwazam ze kobiety wybieraja jedynie wsrod tych facetow, ktorzy wczesniej je wybrali... :P:) i jest to bardzo trafne spostrzezenie moim zdaniem...

Gość gość
moim zdaniem czas na sen dobranoc .owocnego trzxepania :)

Gość gość
Faceta bolał łokieć. Poszedł do lekarza ale lekarz kazał mu tylko przynieść mocz do analizy. Gość się wnerwił i do butelki wlał mocz żony, córki, swój i dodał jeszcze oleju silnikowego. Zaniósł lekarzowi i po dwóch dniach przyszedł po diagnozę. A oto diagnoza lekarza: - Córka jest w ciąży, żona ma kochanka, olej w pańskim samochodzie nadaje się tylko do wymiany, a pan niech przestanie walić konia w wannie to nie będzie pana bolał łokieć.

Gość gość
Kobiety maja moc wyciagania kasy i spermy z faceta:-)

Gość gość
spac mi sie chcialo :P