Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta nocna dr Apovian

Polecane posty

Gość gość

to nowy trend, ale czy ktoś z Was stosował babeczki kochane?

Gość gość
a cos wiecej? co sie je a czego nie wolno ?

Gość gość
Właśnie zamawiam książkę. Trudno znaleźć coś w sieci o niej konkretniej, prócz opisów. Mnie zainteresowała ze względu na możliwość jedzenia masła orzechowego, pieczywa, ziemniaków i kilku innych rzeczy, które uwielbiam i które zwykle rujnują mi dietę.

Gość gość
ta dieta to nie dla mnie, same bialka znowu

Gość gość
A stosowałaś? Możesz podać jej szczegóły? Ja czekam na książkę i nie wiem o niej jeszcze wiele.

Gość gość
Wit am, wlasnie dzisiaj pierwszy die dieta, wasze wpisy juz sprzed 2 lat., czy dieta was pomogla?

Gość gość
Dieta nocna – zasady Nocna dieta wpasowuje się w teorię, która głosi, że jeśli śpimy zbyt krótko to nasz metabolizm spowalnia, przez co szybciej przybieramy na wadze. Dodatkowo podnosi się poziom hormonu odpowiedzialnego za stres. W rezultacie częściej jesteśmy głodni i sięgamy po wysokokaloryczne produkty. Co więc powinniśmy robić? Przede wszystkim spać 8 godzin na dobę i nie chodzi o wartość średnią. Tyle musimy spać codziennie, odsypianie w weekend nic nie da! Dieta nocna – co można jeść? Przez 6 dni w tygodniu powinniśmy jeść rozsądnie i normalnie – mięso, jaja, ryby. Możemy jeść także niewielkie ilośc****eczywa pełnoziarnistego, płatków owsianych czy brązowego ryżu. Jeden, za każdym razem ten sam dzień w tygodniu, powinniśmy spożywać tylko koktajle proteinowe. Dieta nocna – koktajle proteinowe Jak przygotować koktajl proteinowy? Chociaż nazwa brzmi poważnie, koktajle proteinowe to nic innego jak jak połączenie chudego mleka, wody albo mleka kokosowego, kilku owoców i produktów bogatych w proteiny czyli np. jogurtu greckiego. Oto przykład popularnego koktajlu proteinowego: 5 łyżek płatków owsianych 3 szklanki chudego mleka jogurt naturalny truskawki i borówki pół kostki półtłustego twarogu 3 łyżeczki odtłuszczonego mleka w proszku

Gość gość wioleta
właśnie wczoraj zaczelam dzień koktajli, dzisiaj już normalne jedzenie. Czy ktoś stosował tą dietę i czy są efekty?

Gość uu1
Ja jadam normalnie tzw. nie objadam się i jem zdrowo do tego ćwiczenia bo na najważniejsze by gubić fajne kilogramy;) i suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl