Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w polowie Marokanczykiem. Polska jest tragiczna

Polecane posty

Gość gość

Moja Mama jest Polka, przyjechalem do Wroclawia na studia i z przykroscia musze stwierdzic ze Polacy to jeden z najbardziej zacofanych krajow. Ludzie sa tak wredni i niemili ze to sie w glowie nie miesci. w OGOLE nie umiecie sie bawic. tylko potraficie zrzedzic upijac sie i wylewac swoja zolc. nie twierdze ze wszyscy Polacy tacy sa ale zdecydowana wiekszosc. Zalosne jak ja sie ciesze ze wyjerzdzam z tego zadupia Europy i nigdy tu nie wroce.

Gość gość
no tak jest, polacy to idioci, spalić ten kraj, uciekaj i nie wracaj też tak zrobie

Gość gość
Dzieci miały narysować portret swojego taty pani podchodzi do Jasia i pyta -Czemu twój tata ma niebieskie włosy -Bo niemiałem łysej kredki

Gość gość
a dodatku nie mają własnego zdania o wszystko pytają innych, co myśleć, co robić, jak się zachowywać i jak ubierać, polacy to stadne barany, idą za większością a ich największym problemem jest popełniony błąd ortograficzny przez osobę 3 :o

Gość gość
sam minister spraw wewnetrznych powiedzial o Polsce "H*j, dupa I kamieni kupa" I ze praktycznie jej juz nie ma... Tylko jeszcze jej obywatele w to nie chce uwierzyc, a jzu szczegolnie jak uslysza to od ludzi z zewnatrz...

Gość gość
SPALIĆ POLSKĘ A POPIÓŁ PRZYKOPAĆ POD GRUZEM KAMIENI I NIE RUSZAĆ !! DLA PEWNOŚCI SKAZIĆ RADIOAKTYWNIE TEREN ID WSCHODY DO ZACHODU ABY NIKT TUTAJ NIC NIE WYBUDOWAŁ PRZEZ NASTĘPNE EONY !!

Gość gość
Nie twierdze ze Polske trzeba spalic, ale mentalnosc wiekszosci Polakow jest tragiczna - chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo. NIGDY TU WIECEJ JUZ NIE PRZYJADE

Gość gość
to wypier//dalaj !!

Gość gość
kiedy wyjeżdżasz? bo upiekła bym Ci bułeczki na drogę.

Gość gość
Żydowska prowokacja.

Gość gość
A ja jestem polka i uwazam ze masz racje,nie wszyscy tacy sa ale nasze spoleczenstwo jest zacofane,nietolerancyjne,hermetyczne,zadufane w sobie,z wieloma ludzmi mialam kontakt z racji pracy z coraz to innymi ludzmi i naprawde kilka osob pamietam naprawde kulturalnych,potrafiacych sie normalnie wyslowic bez przeklenstw,milych.Wiadomo ze ludzie sa sfrustrowani bo tutaj zycie jest ciezkie kazdy ma mase problemow ale to nie upowaznia nikogo do bycia chamskim wobec innych ludzi ktorych to nie dotyczy a nasza mentalnosc wlasnie taka jest aby sie wyzyc na kims bo na mnie tez sie ktos wyzyl i kolo sie zamyka...dlugo szuukalam fajnego faceta,kazdy byl leniem,pijakiem,nierobem,nie szanowal mojego czasu i staran no coz tak mi sie trafilo moze dlatego ze bylo ich az trzech bo nie zmieniam facetow jak rekawiczki tylko jak cos jest nie tak to sie staram,walcze...ale polacy tego nie docenia nigdy,oni placza jak bobry jak juz ich sie kopnie w d***e nieodwracalnie i naprawde maja spozniony zaplon,fakty docieraja do nich po dluuugim czasie a jeszcze dluzej im zajmuje pogodzenie sie z nimi...ehhh dlatego mam meza obcokrajowca i widze ogromna roznice w mentalnosci,traktowaniu kobiety,rodziny...bez porownania.

Gość gość
masz męża obcokrajowca 20 lat starrszego od ciebie, to się ciesz, a nie włazisz na polskie forum, żeby bezinteresownie dopier'dolić Polakom. Skarżysz się na innych, że są złośliwi i nieuprzejmi, a robisz to samo, chociaż nie masz już żadnego zwiazku z Polską ani z Polakami.

Gość gość
Ale my mieszkamy w polsce i wcale nie uwazam ze jestem niemila,napislam tylko prawde jaka jest a jesli wziales to do siebie to znaczy ze to prawda o tobie,coz...

Gość gość
ja lubie nasz kraj :) a ludzie sa nerwowi tylko przez to jak zyja , nasz rzad zniszczyl nasz kraj i rozgrabil ,Polacy zwyczajni ludzie maja dosc takiego zycia jakie serwuje im rzad ,stad te nerwy i bezradnosc moze w koncu sie cos zmieni jak zlodziej tusk zakonczy swoje panowanie !

Gość gość
zabierz ze sobą tylko swoją dziewczynę meeeeee bo jej nie będzie kto miał doić

Gość gość
niektorzy wlasnie widac jaki dali dowod inteligencji i kultury polakow