Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akati

Randki bez czułości

Polecane posty

Gość akati

Witam, od pewnego czasu spotykam się z pewnym facetem. Spotkaliśmy się 3 razy. Za każdym razem było fantastycznie. Siedzimy ze sobą po 8 godzin, cały czas śmiejemy się i nawijamy tak jakbyśmy znali się latami. On zwykle nie chce kończyć spotkań, prosi jeszcze o chwile pobytu razem. Dziwnym wydaje mi się fakt, że nie zabiega o zbliżenie. Na myśli mam przytulenie, pocałunek. Nawet nie żegnamy się całusem. Zwykle faceci z którymi chodziłam na randki, po pierwszym spotkaniu byli skłonni do czułości. Co ja mam o tym myśleć?

Gość gość
Boi się zaufać - i ma rację, bo 24 godz to za mało, by poznać człowieka.

Gość akati
Nie rozumiem. Spotykać się nie boi, a dać buziaka i przytulić już tak?

Gość gość
Wreszcie trafiłaś na normalnego porządnego faceta-w dzisiejszych czasach prawidłowe zachowanie budzi zdziwienie ...smutne .

Gość 13 20
"Nie rozumiem." poszukaj sobie gościa, który przeleci Cię na pierwszym spotkaniu - nie będziesz miała podobnych problemów

Gość gość
super facet nie pcha sie z lapami od razu! tez chce takiego

Gość gość
Zapis autentycznej rozmowy radiowej przeprowadzonej między amerykańskim okrętem wojennym, a Kanadyjczykami. Podobno miała ona miejsce w październiku 1995 r. u wybrzeży Nowej Funlandii. Kanadyjczycy: Proszę o zmianę kursu o 15 stopni na południe, w celu uniknięcia kolizji. Amerykanie: Radzimy wam zmienić kurs o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji. Kanadyjczycy: To niemożliwe. To wy będziecie musieli zmienić kurs o 15 stopni na południe, aby uniknąć kolizji. Amerykanie: Mówi kapitan okrętu wojennego Stanów Zjednoczonych. Powtarzam ponownie: wy zmieńcie kurs. Kanadyjczycy: Nie. Powtarzam: zmieńcie kurs, aby uniknąć kolizji. Amerykanie: Mówi kapitan lotniskowca USS "Lincoln"- drugiego pod względem wielkości okrętu bojowego amerykańskiej marynarki wojennej floty atlantyckiej. Towarzyszą nam trzy krążowniki, trzy niszczyciele i wiele innych okrętów wspomagania. Domagam się, abyście zmienili kurs o 15 stopni na północ. W innym przypadku podejmiemy kontr działania w celu obrony grupy. Kanadyjczycy: Mówi latarnia morska: wasz wybór.

Gość akati
Nie mówię,że chciałabym seksu na 3 spotkaniu, ale okazania większego zainteresowania. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji.

Gość 13 20
"Zwykle faceci z którymi chodziłam na randki" "Zwykle" - to takie "normalne" x "Mówi latarnia morska" :)

Gość akati
Czyli Waszym zdaniem nie powinnam mieć powodów do niepokoju?

Gość gość
Mi chyba na 2 randce dał buziaka na pożegnanie:) I później tak już zostało:) Może Twój jest bardziej nieśmiały. Poczekaj cierpliwie. Wygląda na porządnego.

Gość akati
Może powinnam dać mu jakiś sygnał?

Gość akati
Ktoś jeszcze?

Gość gość
Mój mężczyzna zwlekał około dwóch miesięcy z okazywaniem czułości. Dla niego pocalunki, przytulanie itp. mają wartość. Traktuje to poważnie.Gdy staliśmy się parą zmienił się.Ale seks był dopiero po pół roku (wspólna decyzja). W tym roku mamy 10-tą rocznicę a on jest mega pieszczochem.

Gość gość
Rzeczywiście może ma taki styl bycia.

Gość Ale to już było
Przyzwoity facet i to Cię dziwi? Takich już nie ma sami lowelasy, może zmień na innego, wtedy będziesz zadowolona.

Gość akati
jak myślicie po jakim czasie może się rozkręcić?

Gość gość
Moim zdaniem facet normalnie reaguje, że nie pcha się od razu łapskami do Ciebie. Facet pewnie nieśmiały, ale z takim zachowaniem facet to teraz rzadkość niestety.