Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O tym jak pogubiłem się w życiu...zdradziłem wczoraj dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
Jesteś chamski, okrutny, zły, do d**y i lepiej zostaw tą dziewczynę, bo tylko jeszcze bardziej ją skrzywdzisz, a ona pewnie na to nie zasługuje :P

Gość gość
co na to dziewczyna ?

Gość gość
nic nie wie. Moja była powiedziała, że mam jej nie zaniedbywać po tym jak już na mnie siedziała...

Gość gość
Twoja byla to suka do kwadratu

Gość hennaa
że była to suka to wiadomo, ale gdzie ty miałeś głowę? I po co spotykasz się z byłą? Chciałbyś, żeby twoja dziewczyna spotykała się z ex?

Gość gość
powiedziała mi też, że wcześniej, jak byłem wolny to jej nie ciągnęło aż tak do mnie i chciałabym żebym wszedł w nią

Gość gość
wiem, ona jst taka bardzo wyuzdana. Nie chciałbym żeby spotykała się, w sumie nie wiem o czym ja myślałem

Gość gość
Powiedz swojej kobiecie jakiego skur..ela ma za faceta. Jesteś zwykłym szmaciarzem myślącym fjutkiem. Jakby to twoja dziewczyna wskoczyła swojemu byłemu na kolana i została zmacana...jakbyś ją nazwał?

Gość gość
no dziwką ale to co innego:O

Gość gość
i tak musisz powiedzieć swojej dziewczynie, jestem pewna że ex "przypadkiem" jej wspomnie. Ja nie chciałabym się dowiedzieć w taki sposób.

Gość gość
nie znają się

Gość gość
dobra, nic sie nie stalo. Wyluzuj. Nie mow niczego swojej dziewczynie bo niczego juz nie cofniesz, mowieniem jej niczego nie naprawisz a tylko pogorszysz swoja sytuacje bo ona raczej nie wykaze sie wyrozumialoscia. I w bledzie jestes jesli myslisz ze zrzucisz ciezar winy w ten sposob. Jej samopoczucie obciazy tylko ciebie podwojnie. Przetraw sobie w ciszy wszystko, wybacz sobie i unikaj spotkan ze swa byla, tym bardziej teraz kiedy dopiero co podgrzala ci hormony (kazde kolejne spotkanie grozi powtorka!). Nie traktuj tego az tak smiertelnie powaznie. W koncu nikt nie umarl ani nie zachorowal a ty wyciagnales z tego jakas nauke. W zyciu dzieja sie gorsze rzeczy ale jak ktos pofolguje wlasnym zmyslom to juz atakuja go jakby byl samym Hitlerem! Ludzie dajcie se siana!

Gość gość
nie znają się mowisz? a od czego jest fejs? jakim trzeba być kretynem, żeby spotkać się ze swoją byłą? widać nie kochasz swojej dziewczyny