Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Czy wy lubicie zdradzać? Nie obchodzi was że kobieta może przez was zajść w ciąże i sprawicie przykrość partnerce.? Nie wolicie mieć jednej , wiernej, oddanej partnerki, która będzie waszą najlepszą przyjaciółką?

Gość gość
Ja wolę, ale ponieważ wszystkie kobiety to i tak k***y to już sobie nie wyobrażam związku monogamicznego.

Gość gość
nie wszystkie mam 21 lat i nigdy nie miałam chłopaka a chcę mieć stałego partnera. Musiałby być zaufany i razem byśmy się trzymali do końca. Ja pomagała bym mu on mi.

Gość gość
gdybym miał stała dziewczynę to Nie mógłbym jej zdradzic . Nie mógłbym zniesc mysli że ona cierpi przez takiego hooya jak ja. Chyba za miękki jestem

Gość gość
no to nie myśl tak o dziewczynach nie każda jest taka. Ja nie chcę się oddać obcemu choćby dlatego że jak zajdę w ciążę to to jest uciążliwe i to musi być odpowiedzialny chłopak i ciąża nie jest obojętna dla zdrowia no a zdradzać kogoś kto jest dla Ciebie dobry jak można? Nie wszyscy to rozumieją ale jak się zestarzejemy to zobaczymy jak to jest. Będziesz wierny bo nie będziesz chciał żeby ktoś cię zostawił. Jeśli będziesz chory kto się za Tobą postawi, kto Ci pomoże. Czy dziecko które było kochane może Cię zostawić? Nie będzie mu szkoda Twojego cierpienia.

Gość gość
gdybym zdradziła swojego faceta to nigdy bym sobie nie wybaczyła i nie odzyskała do samej siebie szacunku. nawet gdyby nikt się nie dowiedział. mam nadzieję że mój facet też ma takie podejście, ale za drugą osobę nigdy nie można ręczyć w 100%

Gość gość
a jaki sens ma bycie wiernym skoro kobiety zdradzaja.

Gość gość
nie mam kogo zdradzać! Poza tym jestem prawiczkiem