Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza jeśli wstaję rano i jestem tak samo zmęczony

Polecane posty

Gość gość

jak zanim poszedłem spać. tak jest prawie co dzień. Ma ktoś podobnie ?

Gość gość
zaburzenia snu - a czym spowodowane to musi Ci lekarz powiedzieć.

Gość gość
za dużo lub za mało śpisz i wstajesz w złej fazie snu w REM a powinno się w SEM, w której się nic nie śni - ja mam tak właśnie jak za długo śpię to czuje sie jak doopy , a najlepiej jak właśnie obudzę sama i to fazie snu w której coś mi się śni - łatwo to poznać bo pamiętasz sen bardzo dobrze lub dużo szczegółów.

Gość gość
miało być najlepiej jak coś się nie śni - jak się jest znerwicowanym to naturalnie ciężko się wybudzić w fazie bez marzeń sennych. Ale w takim momencie ja czuje się najlepiej - właśnie jak wybudzam się w fazie w której nic mi się nie śni, sorry za bład logiczny wyżej

Gość gość
specjalista się znalazł - akurat sny występują nie tylko w fazie REM, z zasady wstajemy w REM (bo głęboki przeważa na początku nocy, nie tuż pod koniec), a za niewyspanie odpowiada zbyt płytki sen.

Gość gość
Złapał dresiarz złotą rybkę... Popatrzył, taka mała, tak mało na niej złota... Plusk ją spowrotem do wody! Ta się wynuża i pyta: - A trzy życzenia? Dres mówi: - Spadaj! Ale trzy życzenia - mówi rybka. - Wal się na ryj - odpowiada dres. Ale ja muszę, proszę, trzy życzenia! Dres na to: - No dobra, tylko szybko, bo mi się spieszy!

Gość gość ona31
może masz bezdech senny...śpisz z kimś kto mógł by to potwierdzić?

Gość gość
ja tak mialam i sie okazalo, ze mam guza :/ od miesiaca nie moga sie zdecydowac czy zlosliwy... rezonanse sranse, badania krwi..wez sie przebadaj

Gość gość
"ja tak mialam i sie okazalo, ze mam guza :/ od miesiaca nie moga sie zdecydowac czy zlosliwy... rezonanse sranse, badania krwi..wez sie przebadaj " x czyli jakie badania musiałbym wykonać ? krew ? czy jakies inne ?

Gość gość
może bezdech śródsenny? Mója mąż to miał i budził sięranotak zmęczony, jakby w nocy przerzucił tonę węgla. Mozna sobie zrobić badania wykrywające bezdech, są do tego specjalne kliniki, chociażby MML w Warszawie. Warto to wyleczyć, bo to sprzyja nadciśnieniu, cukrzycy itd...