Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiecznyProbleeeem

Wycieczka na basen z klasą.

Polecane posty

Gość WiecznyProbleeeem

Hej, mam mały problem dotyczący basenu. Chodzę do 3 klasy gimnazjum i to będzie ostatnia wycieczka z tą klasą. No i oczywiście klasa wymyśliła sobie, że pojedziemy na basen. Pani oczywiście się zgodziła, ponieważ uważa, że basen to świetna sprawa i przecież każdy z nas umie pływać. Próbowałam oczywiście powiedzieć to co o tym myślę, jednak bez przerwy byłam zagłuszana, a pod koniec lekcji wszyscy zbiegli się do pani biurka, więc nie mogłam się tam dostać, a całą przerwę nie chciałam czekać. Jest już wszystko ustalone, dlatego nie chciałabym nakręcać pani, że nie jadę, ale ja nie umiem pływać! Uczyło mnie wieeele osób, ale ja jestem po prostu taka, że mnie nie da się nauczyć pływać, niestety. Mam wielki wstręt do głębokiej wody, basenów, mórz, jezior... Jedziemy we wtorek. Basen jest odkryty i publiczny. Nie wiem co robić w tej sytuacji. Nie jechać i potem słuchać kazania pani przez najbliższy tydzień czy jechać i się nudzić?

Gość WiecznyProbleeeem
Up, odpowiadajcie, bo to ważne. ;/

Gość gość
Myślę, że skoro masz się nudzić nie powinnać jechać na tą wycieczkę. Powiedz to pani na spokojnie, nie przy całej klasie, ponieważ mogą Cię wyśmiać, jeśli twierdzisz, że każdy potrafi pływać. Jeżeli masz naprawdę twardą wychowawczynię, która potrafi się wydrzeć to lepiej jedź, może z kimś porozmawiasz? Spotkasz kogoś? A może będą jakieś mniejsze atrakcje w okolicy? To moja rada, pozdrawiam. ;)

Gość gość
a to nie za zimno na odkryty basen ?