Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile przytylyscie w ciazy;) albo ile tyjecie

Polecane posty

Gość gość

Heyka mam pytanie jak mozecie napiszcie ile przytylyscie w ciazy przy jakim wzroscie i od jakiego czasu....? ja jestem w 12 tyg ciazy narazie schudlam 1 kg i waze 56 kg przy wzroscie 170... narazie odzywiam sie normalnie nie mam napadow głodu.... mam nadzieje ze uda mi sie nie przytyc za duzo;)

Gość gość
38tc i 13kg na plusie::)wszystko poszlo w brzuch i piersi....

Gość gość
Ja tylam bardzo malo aż nagle w 3 trymestrze strasznie mnie wydęło i mimo normalnej diety skonczylam z 20kg na płycie, zostało mi 5 do stracenia.

Gość gość
Na plusie miało być, android mi sam poprawia.

Gość gość
w pierwszej ciąży 8 kg a w drugiej ponad 20 kg nie wiem od czego to zależy

Gość gość
to moja czwarta ciaza i chyba najwiecej przytyje bo mam dopiero polowe a juz plus 6kg a przy pozostalych 8-9kg za cala ciaze

Gość gość
Ja zaczęłam tyć dopiero od połowy, a jadłam niewiele i lekkostrawnie, bo całą ciążę wymiotowałam. Przytyłam 26 kilo :(. Teraz jest już ok. Mam 177 cm, przed ciążą ważyłam 55 kilo, teraz ważę 59.

Gość konwalia za mostem
Przy wzroscie 172 waga- przed 3ciazami -50 po dwoch ciazach53-56 W trzeciej ciazy blizniaczej przytylam do 80,dzieci wazyly 3.150, po 20mies waze 63-65 chyba tego juz nie zrzuce:-(

Gość gość
waga wyjściowa 59kg porodówka 71,5 ,8msc po porodzie 59kg jak sie najem to i 60:P Wygladałam bardzo szczupło miałam brzuch wypięty bardzo mocno w przód a nie na boki.Z tyłu nic nie było widac!

Gość gość
158 cm,27 kg na plusie,w dniu porodu74kg:O.Na drugi dzień po porodzie 11 kg mniej. Dwa i pół miesiąca po porodzie 47 kg-moja waga sprzed ciąży i mogłam już latać w bikini po plaży:D Obżerałam się przez całą ciążę słodyczami i pyzami w sosie,stąd tyle na plusie.

Gość gość
32 tydzień ciąży i 8 kg na plusie. Nie jest najgorzej.

Gość gość
32 tydz i 15 kg :(

Gość gość
końcówka 12 tyg ciąży 1 kg na minusie

Gość gość
w pierwszej ciazy 11,5 kg. teraz nie wiem, ile bedzie, bo jutro dopiero zaczynam 10 tc ;).

Gość Ahiazzzzz
W pierwszej ciaży przytyłam 4 kg (zawsze mocno chudłam w pierwszym trymestrze) w drugiej 7 kg a w trzeciej 10 (z czego 3 kg w ostatnich dwóch tygodniach i raczej to była woda, bo tydzień po porodzie ważyłam + 2kg)

Gość gość
ja jestem w pierwszej ciazy w 6tyg i schudlam 2 kg :P

Gość gość
i mam 164cm wzrostu

Gość gość
w pirwszej ciazy 5.5kg, w drugiej 3.5kg...

Gość gość
waga wyjsciowa 65kg, w 15 tyg 61,5kg a teraz w 38tyg. 77kg, poszlo mi glownie w brzuch i troche nogi, rece i piersi bez zmian :(

Gość gość
11 kg. Waga sprzed ciąży 62 kg. Jadłam normalnie, nie miałam zachcianek, nie narzucałam sobie żadnej diety. Po powrocie do domu ze szpitala na plusie miałam tylko 1,5 kg. Chwilę później 3 kg mnij niż przed ciążą i tak już mi zostało (czyli 15 miesięcy) :) Karmiłam piersią przez rok, a dietę trzymałam przez 2 miesiące od porodu:)

Gość gość
wzrost 170 cm, a najwięcej przytyłam pod koniec 7 i w 8 miesiącu. Pracowałam do 6 miesiąca włącznie i jak odchodziłam to jeszcze nie wszyscy widzieli, że jestem w ciąży:) była zima i nosiłam luźniejsze bluzki:)

Gość gość
25 tydzien 11kg

Gość gość
Przytyłam okropnie mąż mnie rozpuszcza to tyje jak świnia przed ciążą 60 kg i 167 cm a teraz 37 tc 86 kg masakra obżeram się okropnie okoła 3000 kcal dziennie

Gość gość
No to po kiego grzyba tak żrecie?

Gość gość
Ja do 25 Tc przytyłam 4 kg. Jestem w 35 i na plusie 15 :(towarzyszył mi brak apetytu jednak często mam ochotę na chipsy itp A nie jem dużo i dużo się ruszam 165 cm waga 68 kg Ile ja jeszcze przytyje?

Gość gość
w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg przy wzroście 170 cm. udało mi się zrzucić 18, niestety 2 zostały ale teraz jestem na początku drugiej ciąży i mam nadzieję że aż tyle nie przytyję ;)

Gość gość
waga wyjściowa 55kg, waga w ciąży (urodziłam w 38tc) 65kg, przytyłam 10 jak widać ;) waga po ciąży miesiąc i tak juz 1,5 roku 50kg :)

Gość gość
Ja do około 20 TC 1kg+-. Na końcu byłam +16kg. 2 dni po porodzie byłam juz -12kg. W ciągu miesiąca wrocilam do swojej wagi.

Gość gość
Pierwsza ciaza prawie 20kg, druga tylko 8kg. Do dzis zaluje ze sie nie pilnowalam bardziej w pierwszej bo jeszcze mi te kilogramy zostaly i zniknąć nie chcą :/

Gość gośćA
Ja przytylam 26 kg w ciazy. Ale jak urodzilam od razu stracilam 11 kg. Moj syn duzo ważył bo 4600 g. Zrzuciłam z nadwyżką bo 28 kg i ta waga mi sie utrzymuje juz 7 lat