Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena662

Jestem brzydka! Mam siebie dość

Polecane posty

Mam 15 lat maluję się ciągle bo mam rumień, trądzik , opadające brwi , ohydny wyraz twarzy, duża twarz, dość duży garbaty nos i dużą twarz.. no i oczywiście włosy cienkie i słabe ... jak miałam 13,14 lat to waliłam tapetę , teraz też mi się zdarza ale się opamiętałam i biorę tylko trochę.. twarz jak najbardziej pielęgnuję ale i tak dużych rezultatów nie ma... życie jest okrutne , wygląda jak wygląd ale ludzie dookoła, moja rodzina.. czasem się już załamuję, i nwm co mam ze sobą zrobić... kompleksy, rodzina, szkoła doprowadza mnie do depresji, załamania nerwowego .. czasem mam ochotę zniknąć raz na zawsze...

Gość gość
Który raz zakładasz ten topik??? zaczyna być to nudne.Idz do psychologa bo widać ze masz problemy z głową

znajdź sobie coś co zacznie Cie uszczesliwiac, jakas pasje - u mnie ejst to np. sport. kiedys tez zameczalam sie takimi glupotami, ale z perspektywy czasu zauwazylam ze to bez sensu. staram sie dbac o siebie i dzieki trenowaniu moje cialo jest ladniejsze. tez mam opadajace brwi i co? staram sie je tak wyrywac i malowac zeby podniesc do gory. makijazem mozna wiele zdzialac. wystarczy zmiana nastawienia.

Z Twojej wypowiedzi odnoszę wrażenie , że masz bardzo niską samoocenę. Nie jest to dobry doradca, bowiem uroda to nie jest wszystko. Myślę , że nie jesteś aż tak brzydka jak to opisujesz . Dobrym sposobem jest w moim odczuciu rozmowa z psychologiem , który przepędzi te Twoje złe myśli o sobie. Jeśli nie chcesz iść osobiście do psychologa z różnych powodów , albo po prostu się wstydzisz choć nie uważam, że jest w tym coś co moglibyśmy się wstydzić to mogę Ci polecić konsultacje psychologiczną przez internet. Dużo ludzi korzysta z tej pomocy i są zadowoleni z efektów. Polecam : http://porada.psychorada.pl/aff/aneta20/ . Jest to płatne ale warte swojej ceny. Myśle , że warto zainwestować w siebie . Powodzenia ! ;)

Gość gość
gość dziś A ty nie masz problemów z głowa??wszyscy je maja,ameryki to ty nie odkrywasz....

Gość gość
proponuje sport, na twarz nie nakładaj tapet, myj żelem i kup sobie krem lub tonik ale taki który ci odpowiada. Lepszych sposobów na razie niestety nie znam. Też jestem brzydka- razem raźniej. Ale ktoś mi powiedział że dobrze wyglądam. Może mnie lubi. Nie zadręczaj się tak. Nie siedź sama znajdź przyjaciół to Ci się humor poprawi. Mam nadzieję że z kontaktami nie masz problemów. Ja poszłam na studia trochę pomogło.

Gość gość
gość dziś Najlepszy sposób to psychoterapia