Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby mnie jakiś gach uderzył albo pobił

Polecane posty

Gość gość

To bym go zadźgał nożem albo zabił w inny sposób

Gość gość
i trafił do pierdla robiąc za naczelną ciotkę na oddziale :)

Gość gość
Nie trafiłbym bo by mnie nie znaleźli, wszystko by było zaplanowane

Gość gość
gach czyli mężczyzna

Gość gość
Też bym tak zrobił. Dorwałbym go w jakiejś melinie w nocy zza krzaków, gdzie pełno takich jego pokroju. Dźgnął pod żeberka, wrzucił nóż do byle chaty w tamtej dzielnicy, gdzie wszyscy karani i tak. Zero podejrzeń na mnie.

Gość gość
Dwóch żebraków siedzi na chodniku we Włoszech. Jeden z nich trzyma duży Krzyż, a drugi dużą Gwiazdę Dawida. Obaj trzymają wycięgnięte kapelusze na datki pieniężne. Ludzie przechodzą, spoglądają długo na żebraka z Gwiazdą Dawida, ale nikt mu nic nie wrzuca, natomiast za każdym razem zbiera coś żebrak z Krzyżem. Idzie zakonnik, stanął i z daleka przygląda się żebrakom. W końcu podchodzi do tego z Gwiazdą Dawida i mówi: - Nie zdajesz sobie sprawy, że to chrześcijański kraj? Nie otrzymasz tu żadnej jałmużny trzymając Gwiazdę Dawida. Żebrak zwraca się do tego z Krzyżem: - Ty, Jakow, patrz kto próbuje nas uczyć jak się robi interes.

Gość gość
No i słusznie, te gówno trzeba tepić żeby sie nie pleniło dalej jak chwasty :) ale nóż nie może być tępy ale naostrzony

Gość gość
Każdy frajer ktory by mnie dotknął pożałowałby że sie urodził. Zgotowałbym mu piekło na ziemi a dopiero na sam koniec zabił