Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka wątkuuu

eh...

Polecane posty

Gość Autorka wątkuuu

Dziewczyny moje kochane, potrzebuję waszej pomocy, nie wiem sama co o tym myśleć. Otóż jesteśmy z moim facetem razem od jakiś 4 miesięcy. W sumie jest to mój taki pierwszy związek na poważnie. Dogadujemy się świetnie, często gdzieś razem wychodzimy, sami albo ze znajomymi, po prostu bajka! smiech.gif Ale (no właśnie czemu zawsze muszą pojawiać sie jakieś ale) ostatnio dowiedziałam się od koleżanki ukochaneho o jego byłej z którą był prawie 3 lata, nawet mieszkali razem. Muszę powiedzieć, ze troszkę mnie to zszokowało. Jakiś czas temu pytałam mojego faceta o wcześniejsze związki to zbył mnie mówiąc, że teraz nie chce o tym rozmawiać i czy możemy pogadać o tym kiedy indziej. Widać, wtedy było, że to dla niego drażliwy temat więc odpuściłam. A teraz gdy rozmawiałam z tą koleżanką (ale żeby nie było, nie wypytywałam, sama zaczęła temat) to nie daje mi to spokoju, jakoś dziwnie mi z tą świadomością, że mieszkanie w którym mieszka, dzielił z inną kobietą, że spała w tym samym łóżku co ja, korzystała z tych samych rzeczy z których teraz ja korzystam, będąc u niego, w sumie nie mam pojęcia czemu. Zastanawiam się czy poruszyć znów ten temat z moim facetem, który nie ma pojęcia, że wiem o E. Powiedzieć mu o tej rozmowie? Czy może przemilczeć i dalej udawać, że nie mam pojęcia o jego byłej? Wiem, że mieli razem poważne plany, ale nie znam przyczyny zerwania. Powiedzieć mu o tym co czuję? Przepraszam, że taki chaos panuje w tym poście ale pisane pod wpływem chwili

Gość gość
ja bym tylko ponowiła pytanie do partnera. jeżeli nie chce powiedzieć to nie moze ma bolesne wspomnienia. No i chyba nie przejmowałam bym się ta byłą a treść rozmowy zachowałabym dla siebie