Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyrzeźbionazczekolady

Natarczywa koleżanka.

Polecane posty

Witajcie, a więc moja sprawa wygląda nastpująco. Mam dwa lata starszą koleżankę, którą znam jakieś 12 lat. Zawsze była trochę inna od innych, ale dawało się z nią wytrzymać. Gdy zaczęłyśmy wchodzić w okres dojrzewania, ona zaczęła robić się całkiem inna. Jestem ze swoim facetem ponad 4 lata, a ona obskoczyła jego 5 kolegów. Rok temu związała się z 6-stym kolegą, tego mojego. Związek nie trwał zbyt długo, a po roku czasu do siebie wrócili- on miał się na niej tylko odegrać, jednak związek trwa i trwa i trwa. Po ich rozstaniu jej były pisał z moją kuzynką i się troszkę pospotykali. Ale ona zaczęła mieszać i sprawa się rozwiązała negatywnie. Dzisiaj dostałam od niej telefon na temat tego, jak mój chłopak się o mnie wypowiada i jego koledzy, ale ona mnie broniła i chciała,żebym przyszła na drinka. ( Napisała mi smsa o 2:00 w nocy)- ale tak bardzo chciała. Dodam, że do chłopaków moich koleżanek również wypisuje. Jak sobie z nią poradzić?

Gość gość
ale co cię to obchodzi?? i czym kierowałaś się robiąc sobie okropny tatuaż z jakimś badziewnym mottem? :D

Gość gość
Ale wyjebałaś sobie opis :O

Gość Potwierdzasz powszechną
opinię, że do studiowania pedagogiki nie potrzebna inteligencja :O Myslałam, że masz maks 15 lat

Gość gość
Pyskata, a nie potrafi sobie poradzić z koleżanką. Uwaga, mamy hipokrytkę na pokładzie.

Gość gość
chce zostać nową gwiazdą kafe tajemniczą, inteligentną, ironiczną niestety, nic z tego 🖐️