Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie 7tc a parcie w wc

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny mam taki nietypowy problem, cztery dni temu podczas wizyty w wc i po parciu na papierze toaletowym zobaczyłam taką rozwodnioną krew..., tylko na papierze, na wkładce cały czas czysto. Przestraszyłam się , od razu do lekarza, ale na usg wszystko było ok. Dostałam na podtrzymanie duphaston. Teraz dużo lezę, ale zauważyłam ,że śluz nadal nie jest idealnie biały tylko taki brudny, beżowy...nie wypływa ze mnie, ale na papierze po siku czy jak sprawdzam sama końcem palca to jest...miałyście tak kiedyś?? czy to może być niebezpieczne? :(

Gość gospodyni210121
Parcie na szklo..Trza mieć

Gość gość
pewnie jakieś naczynko pękło

Gość gość
tak właśnie bym chciała, żeby w ten sposób się to skończyło tylko ten śluz mnie niepokoi teraz... dziewczyny, czy jeśli na wkładce czysto a w środku niekoniecznie to co o tym myśleć??

Gość gość
W 7 tygodniu ciazy tez mialam takie plamienia. Na wkladce nic nie bylo, ale przez pare dni bezowa wydzielina jeszcze leciala przy podcieraniu sie. Jesli wszystko na USG ok i dostalas tabletki to powinno byc wszystko ok. Jesli znowu zaczela to byc czysta czerwona krew to jedz na IP teraz nie ma powodu do obaw.

Gość gość
Jeżeli dodtałaś duphaston powinno być dobrze. Ja miałam dokładnie jak Ty, z tym, że zaczęłam plamić już w 5 tygodniu. Jakoś po 2-3 dniach plamienie ustapiło.

Gość gość
dzięki dziewczyny, pocieszylyście mnie. Teraz mam nadzieję,że powoli wroci to wszystko do normalności i będę mogła cieszyć się ciążą aktywnie...