Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzmamusia_469

Czy bliźniaczki powinny spać razem w łóżku i...?

Polecane posty

Gość Juzmamusia_469

Witam. 2 tygodnie zostałam mamą bliźniaczek i mam kilka pytań. Czy powinny spać razem w lózeczku? A jak dorosna powinny się razem kąpać w wannie? To wkońcu bliznjaczki i myślę że powinny robić kilka,rzeczy razem. Czy to stosowne? Tylko nie piszcie głupich komentarzy. Proszę aby wypowiedzialy się mamy bliźniąt.

Gość gość
puknij sie w leb

Gość gość
Jeszcze zrób im osobną łazienke w ktorej będą dwa kible to bedą mogly się zsynchronizować i srać razem obok siebie, w koncu sa blizniaczkami wiec powinny pewne rzeczy robic razem

Gość gość
a dlaczego jak dorosną mają razem się kompac z sobą? wiesz co to higiena chociaż i szanowanie prywatności/ intymności?

Gość gość
co za różnica,czy bliźniaczki czy nie. moje córki dzieli 2 lata różnicy i czasem się kapią razem,super się wtedy bawią,sama mam siostre bliźniaczke i poza spaniem w pierwszych miesiącach życia,kąpielach i zabawach nie byłysmy nierozłączne z musu.

Gość gość
a co to znaczy jak dorosną? jak ty sobie wyobrażasz ze 13 latki jeszcze będą kąpać się w wannie razem? o ile male dzieci to co innego tyle ,już dorosłe , np. już szkolne , nastoletnie o jakich piszesz to jest zgroza

Gość Juzmamusia_469
Ale wy jestescie! W lozeczku jak narazie śpią razem. A co do kąpieli to pamiętam że ja razem z siostra starszą o rok kapalam się razem. Wiem co to higiena. Prywatność ? Blizniaczki są nierozlaczne nie wiem co jest dziwnego w kapaniu się razem małych dzieci. Przecież nie chodziło mi o 13 latki ale o 5 letnie dziewczynki! A co do łazienek to bylo głupie z twojej strony gosciu ! Nie musicie się wypowiadac jeśli nie macie coś mądrego do powiedzenia.