Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczlala

Próbował mnie dzisiaj wyrwać prawik

Polecane posty

Gość pomaranczlala

Najpierw uśmiechał się w specyficzny sposób i trochę porozmawialiśmy. Niby z sympatią, ale pod spodem było wyraźnie widać podniecenie, zdenerwowanie i próbę zapanowania nad sobą. Byliśmy na pewnej imprezie organizowanej przez miasto i tam się spotkaliśmy. Jak zaczęłam mu się z ciekawością przyglądać, to udawał, że jest tak szalenie bardzo skupiony na scenie, ale widać było, że widzi moje spojrzenie i próbuje mnie w ten sposób wyrwać. To było tak żałosne, że brak mi słów.

Gość gość
żałosne bylo to że nie zrobiłas mu loda

Gość gość
niestety nie wszyscy będą mieć powodzenie u kobiet, miernota zostanie miernotą do końca przegranego życia

Gość gość
Jest pelno amerykanskich badan naukowych ktore stwierdzaja ze najatrakcyjniejszy fizycznie jest dla kobiet mega niski poziom kortyzolu i wysoki poziom testosternu u faceta. Podobno hormony sa wyrysowane na twarzy i kobiety rozpoznaja status hormonalny samca w 0,3 sekundy po spojrzeniu na jego twarz. Zobaczcie sobie w necie- "cortisol male attractivess". Kortyzol to hormon stresu. Najatrakcyjneijsze sa samce o skrajnie niskim jego poziomie. Przestepcy np maja bardzo niski poziom kortyzolu

Gość gość
co to jest kortyzol?

Gość gość
to hormon stresu. Jest wysoki u samcow uleglych, podrzednych. I wogole u zestresowanych niepewnych siebie z fobia itp Jest widoczny na twarzy , twarz jest specyficznie lekko opuchnieta i w odpowiedni sposob. Kobiety to podobno odrazu rozpoznaja