Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZĘ O RADĘ I SZCZERĄ OPINIE NA TEN TEMAT.

Polecane posty

Gość gość

od razu uprzedzam, że warto przeczytać, nie pożałujecie :). tytuł : ślub na wieży Eiffla. Temat książki jest taki: Elisabeth jest zakochana w Domie i po nieudanych próbach zdobycia dziewczyny g***** ja w piwnicy. Doma jest dziewica, czego Elisabeth nie przewidziała i w kilka minut po przebiciu błony piwnica zaczyna przypominać rzeźnie. Do domu przychodzi hydraulik, z którym Elisabeth umówiła sie pewien czas temu i zapomniała o tym. Nie może jednak dostać sie do domu wiec szuka Elisabeth na podwórku, gdzie słyszy krzyk i jęki. Dzwoni po policje a ta dobija sie do miejsca g****u. Wkrótce nadchodzi sprawa sadowa, w czasie której Doma zakochuje sie w Elisabeth. Składa fałszywe zeznania i Elisabeth jest uniewinniona. Wkrótce po wielu przejściach odbywa sie ślub pary na ostatnim stopniu wieży Eiffla - na samym czubku. Elisabeth traci równowagę, lapie księdza za rękę, ksiądz lapie dome za nogę i wszyscy spadają zabijając przy tym turystów oglądających niezwykle zjawisko, jakim jest ślub na wieży Eiffla. (Są wśród nich Polacy i sławni piosenkarze oraz aktorzy : np. Jennifer Lopez, Kristen Stweart, Justin Bieber i wiele innych bardziej, i mniej sławnych, są tez piłkarze : Fernando Torres, Pique, Cristiano Ronaldo, Ricky Kaká, Czesław Niemen itp. A takze politycy np. Lech Wałęsa, ale to nieistotne). Dramatyczna historia i utrata ważnych dla świata ludzi. :'( co sądzicie?

Gość gość
To pomysł na książkę?

Gość gość
Tak. Fajny?

Gość gość
zatkało mnie

Gość gość
jesli ma być to czarny humor to jak najbardziej fajny pomysł :) lubie takie poryte historie. Kwestia tego czy będzie fajnie napisane. Ja lubie humor w stylu Roland Topora. Jeśli ksiązka ma byc dramatem z wątkiem miłosnym to kaszana. Uśmiałam się czytając streszczenie :)

Gość gość
To jest takie trochę bekowe, ale właśnie o to chodzi! Nudne są te romanse kocham cie blablabla ja ciebie tez blablabla weźmy ślub blablabla po ślubie umarłem oj koniec książki i łzy czytelników a to jest trochę żałosne. Nie mowie o tych dobrych książkach, bo takie istnieją, ale większość to tandeta, nuda i wciąż to samo, a jeszcze nikt nie napisał książki z takim humorem jak ten wyżej opisany:) nie mieli odwagi

Gość gość
No hello

Gość gość
Matko

Gość gość
Fajne!!

Gość gość
mnie to przeraża :(

Gość gość
Dlaczego Cię przeraża? XD

Gość gość
Upek

Gość gość
Uśmiałem sie

Gość gość
Nie wątpię w dużą liczbę czytelników :)

Gość gość
Zagwiazdkowane To chodzi o G***t?

Gość gość
To mało książek czytałaś, skoro twierdzisz, że nikt nie pisał takich rzeczy z humorem. Pomysł nie najgorszy, a czy to nie Ty przypadkiem jesteś tą 14-latką, która ostatnio pisała tu fabułę powieści o psychopacie i jego wielkiej miłości?

Gość gość
Jeśli tak, to dobrze, że sobie wzięłaś niektóre rady do serca i szukasz czegoś innego niż zwykła ckliwa historia. Ta jest też zupełnie nieprawdopodobna, ale w tym przypadku całość , jak rozumiem, opiera się na abstrakcji i czarnym humorze więc w tym kontekście nielogiczność jest zupełnie na miejscu.

Gość gość
Tak, to ja tylko ten pomysł jest moj i koleżanki. Wyobrażała sobie z jeszcze inna koleżanka ich ślub właśnie na wieży Eiffla i stwierdzilysmy, ze napiszemy cis takiego bekowego. No i chciałyśmy sie poradzić a potem przyszedł też pomysł o psychooacie