Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co bym powiedział DONALDOWI .T gdybym miał okazję z nim rozmawiać !

Polecane posty

Gość gość
jeszcze więcej nas niech nie idzie na wybory to będziem mieli TAKIE POLSKIE JAKIE SE WPRACOWALIM - ŚMY

Gość DON TUSK
A ja wam powiem walcie się ! Ktoś musi zapierdalać na moje cygara

Gość gość
Dobre cygaro kosztuje 100 dolców

Gość DonTusKorleone
beka z cebulaków :)

Gość gość
Donek do beczki

Gość gość
A co powiedzielibyscie belce?

Gość gość
Tak mYslalem. Nie macie pojecia co sie dzieje

Gość gość
Belka miał racje by wywalić tego tłustego buraka ze stołka

Gość gość
beka z cebulolemingów :)

Gość gość
powiedziałbym - nie masz honoru oszuście, obiecywałeś zieloną wyspę, a rozkradliście wszystko , TRYBUNAŁ STANU

Gość gość czerwona lenka
Co bym Ci powiedziała? Zadbaj chłopie o własne interesy, przestań się szarpać z Polakami - tu każdy teoretycznie jest lepszym premierem, chociaż co jeden to większy głupiec. Donek - Ciebie widzę w strukturach europejskich za większe pieniądze i mniejsze stresy!!! Po co Ci siwe włosy? Pieprznij wszystko, Polacy to wredny naród, oni krzyczą - Precz z komuną!!! - ale chcieliby komunistycznej ochrony. To nie dla Ciebie, z głupim narodem nie wygrasz! Pozwól porządzić Kaczyńskiemu, aż rwie się do władzy - szybciej na taczkach go wyniosą niż się spodziewamy. Donek, masz szacunek części Polaków i dobrą renomę za granicą, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Docenią Cię, jak sparzą się na Twoim następcy. Pracę w strukturach europejskich masz załatwioną z marszu, a Polacy? niech dalej bujają się , jakoś mi rodaków nie żal.

Gość gość
powiedziałabym, pozwól innym rządzić, idź na zasłużony odpoczynek, w teorii wszystko piękne się wydaje, w praktyce różnie bywa. Niech opozycja przejmie władzę, wówczas historia Cię doceni.

Gość gość
gość czerwona lenka dziś Co bym Ci powiedziała? Zadbaj chłopie o własne interesy, przestań się szarpać z Polakami - tu każdy teoretycznie jest lepszym premierem, chociaż co jeden to większy głupiec. Donek - Ciebie widzę w strukturach europejskich za większe pieniądze i mniejsze stresy!!! Po co Ci siwe włosy? Pieprznij wszystko, Polacy to wredny naród, oni krzyczą - Precz z komuną!!! - ale chcieliby komunistycznej ochrony. To nie dla Ciebie, z głupim narodem nie wygrasz! Pozwól porządzić Kaczyńskiemu, aż rwie się do władzy - szybciej na taczkach go wyniosą niż się spodziewamy. Donek, masz szacunek części Polaków i dobrą renomę za granicą, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Docenią Cię, jak sparzą się na Twoim następcy. Pracę w strukturach europejskich masz załatwioną z marszu, a Polacy? niech dalej bujają się , jakoś mi rodaków nie żal. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx http://img.wiocha.pl/images/9/d/9daf3aa92c6b34a6a9b1e17d2417abdf.jpg

Gość gość
zayebalabym mu w ryj z nadzieją ze zdechnie- byłabym bohaterką, może nawet kiedyś postawiono by mi pomnik...

Gość poziom0
nie oszukujmy się Donek w strukturach europejskich i w Brukseli jest już 'spalony' spalony jak w piłce nożnej, czyli wybity na AUT - poza boiskiem a teraz za ten AUT powinien podziękować - prokuratorowi generalnemu - ABW - panu Belka - panu Sienkiewicz - pani Bieńkowska też 'pomogła' premierowi aby wyleciał na AUT - panu Nowak - panu Parafianowicz mógłbym więcej nazwisk wymienić polityków ale listę nazwisk 'cwaniaków' już wiele dni temu zamieścił tygodnik WPROST , więc nie warto się powtarzać , - gdyby teraz dodać dziesiątki, setki, tysiące wkurzonych Polaków na Donka za to, że sprzedał firmę CIECH i przymierza się do rozpierniczenia Portu Lotniczego Warszawa im. F. Chopina i już są zwolnienia grupowe a pracownicy bez pracy , dziesiątki, setki , tysiące Polaków bez pracy to OBWE się przygląda , Unia europejska się przygląda, USA i Obama przecierają oczy , nie wierzą , nie możliwe , czy to naprawdę Tusk zgotował swoim obywatelom ten plan aby Polacy uciekli z Polski ? Gospodarki w Polsce nie ma od wielu lat, gospodarz rozpierniczył ten kraj , naszą Polskę , - dlaczego nie cieszą się Polacy zapytał Bieńkowską , gdy miała ciarki na plecach , nie cieszycie się zapytał Tusk ?

Gość gość
PO - Partia Oszustów - Socjalemokraci - Lemingi PiS - Partactwo i Socjalizm - Narodowisocjaliści - Cebulaki beka z cebulolemingów z PoPisu :)

Gość gość
nie oszukujmy się Donek w strukturach europejskich i w Brukseli jest już 'spalony' spalony jak w piłce nożnej, czyli wybity na AUT - poza boiskiem a teraz za ten AUT powinien podziękować - prokuratorowi generalnemu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Donek nie tylko nie jest spalony, ale jego akcje zwyżkują, jest postrzegany we wszystkich krajach na plus. Ale może PiS bardziej Was zadowoli? Chcecie, swój głos też na tę partię oddam, a co mi tam... mnie nic nie grozi, mieszkam w Belgii:D i w nosie mam kto w Polsce rządzi!!!!! Ale i na K***ina mogę głosować - z całą rodziną to 6 głosów:D

Gość gość
głosuj na KNP, reszta tych złodziei nic dobrego nie zrobi dla Polaków oprócz kolejnych długów

Gość gość
Na K***ina -Mikke mogę zagłosować, nie wiem dlaczego cenzura zadziałała.

Gość gość
Powinien w Bieszczady pojechać brodę zapuścić i ukryć się w puszczy

Gość gość
WYPIE.........

Gość gość
Polska już nie jest tym krajem jakim była przed żadami ferajny ryżego ! xxxxxxxxxx Teraz to jest Tuskbekistan

Gość gościala
JA POPIERAM DONKA T ŚRODKOWYM PALCEM

Gość gość
spierdddaaallaj ssskuuurwwielu nach deutschland ! szmato sprzedajna !

Gość gość
Donek blowjob ?

Gość gość
f******u donek