Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakośtakona

Jak zauroczyć faceta w celu romansu?

Polecane posty

Gość jakośtakona

Podoba mi się pewien facet mój klient. Raz tylko mi zaproponował kawę jakoś wtedy było sporo ludzi w punkcie i nie widziałam jak mam potoczyć rozmowę. Tym bardziej, że oboje jesteśmy w związku. Nie zależy mi na nim jako na partnerze życiowym, ale bardzo mnie pociąga. Chciałam bym spróbować jak całuje. Jest bardzo zamknięty nigdy nie patrzy mi w oczy czy dekolt. Raz tylko zaproponował mi kawę w żartach. Od tamtej pory nie mogę przestać o nim myśleć. Bardzo chciałabym go bliżej poznać.

Gość pirat flapjack
spój mu się bezwstydnie długo w oczy

Gość jakośtakona
Jak on unika kontaktu wzrokowego i to bardzo. Raz może spojrzał mi się w oczy. A znam go 2 lata tzn. jako klienta. Gdyby nie ta jego propozycja żartem na kawę myślałabym, że ma mnie gdzieś bo właśnie nie patrzy w ogóle na mnie nawet jak mi odpowiada na jakieś pytania. Chce żeby mi spojrzał w oczy, ale on unika tego kontaktu jak ognia. Jego kolega jak z nim przychodzi to próbuje jakoś skrócić nasz dystans a i on przy koledze jest bardziej otwarty, ale częściej przychodzi sam i za nic nie mogę złapać z nim kontaktu wzrokowego. Mam tylu klientów w punkcie , zajętych wolnych, przystojnych starszych młodszych i tylko on unika kontaktu wzrokowego.

Gość jakośtakona
nieśmiały? możliwe żeby był nieśmiały. Mi w sumie nie zależy na kochanku, ale chciałbym sprawdzić jak całuje bo ciągle o tym myślę