Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o ciąży z 51 latkiem?

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat, mąż 51... nigdy wcześniej nie czułam takiego "ciśnienia" na dziecko. To ostatnia chwila by być w końcu mamą...ale mąż się waha...chodzi o jego wiek.

Gość gość
Tacy jak w jego wieku to wnuki maja...

Gość gość
Dla mężczyzny taki wiek to nie problem. Chyba , że na coś choruje. To najpierw Go wylecz... Życzę udanego dzidziusia...

Gość gość
Mój tata jak sie urodziłam miał 49 lat. Byl swietnym ojcem, uwielbiałam go. niestety zmarł jak miałam 9 lat na udar.

Gość gość
czy to jest mozliwe ? miałam "powiadomienie " o młodszym bracie :)

Gość gość
żal dzieciaka :( taki stary ojciec to nawet na barana go nie weźmie, bo mu strzyknie w krzyżu... nie mówiąc już o tym, że nie będzie miał ojca wtedy, kiedy najbardziej będzie go potrzebował... znam przypadek faceta który ma 55 lat i 6 letnie dziecko i mówi że czuje się za stary i dziecko w tym wieku to był błąd. nie ma do niego cierpliwości za grosz, drażnią go zabawy, najchętniej chciałby, żeby synek siedział w jednym miejscu i się nie odzywał.

Gość gadulec123
Podzielam uwagę goscia wyźej..Za poźno .Ani zdrowia ani cierpliwosci..Nim dzieck dorosnie to ojca niwe zobaczy

Gość gość
Nie sluchaj tych farmazonów. Mój mężus jako młody człowiek nie miał siły (?) ani ochoty na zabawy z dziećmi, zero pomocy ani w domu, ani nigdzie. Za to mój ojciec z wnukami chodził wszędzie, zabieral do lasu, na piłkę na rower, wiek nie ma tu wiele do rzeczy o ile człowiek jest zdrowy. A choroba moze dotknąć w każdym wieku. Powodzenia i dużo radosci z dzidziusia życzę. :)

Gość gość
Stanowczo za wcześnie na wnuki w tym wieku. 50 latka z wnukami to też jakiś absurd. Mąż się waha, bo to dla niego trudna decyzja- może kondycyjnie nie czuje się już na siłach, może ceni sobie wygodę, spokój, przespane noce. Może z jego życiowego doświadczenia wynika, że pojawienie się dziecka rujnuje pożycie małżeńskie, ogranicza podejmowanie wyborow. Może już ma dzieci i wiecej nie chce, bo wiàże sie to z obniżeniem poziomu i jakości życia......?

Gość gość
Dziecko można mieć w każdym wieku nie słuchaj jadu ludzi którzy prawdopodobnie w młodym wieku wpadli i mieli życie w pieluchach.

Gość gość
moj maz jest ode mnie 18 lat starszy ma 50 lat i jestem w ciazy a co ma wiek do tego?

Gość gość
no a poziom tutejszych komentarzy jest nie wart pochylenia sie.... pffiii z tym pytaniem trzeba bylo gdzie indziej pisac a nie tutaj

Gość gość
lepiej mieć przez krotszy czas kochających, dobrych, wyrozumiały h i po prostu fajnych rodziców, niż przez 60 takich, z którymi nie chce się mieć żadnego kontaktu

Gość gość
moj synz poprzedniego malzenstwa kocha mojego obecnego meza bardziej niz biolgicznego.. tatusia "Piotrusia Pana"

Gość gość
Rzeczywiście późno.. i może być różnie.