Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisalam do ojca ze jest "skurwielem"

Polecane posty

Gość gość

A on cytuje smsa "Przykro mi, ze moja wlasna corka w ten sposob do mnie sie odzywa. Jutro porozmawiamy". Poplakalam sie. Jak on moze sypiac z mlodymi siksami?!? Ta dziewczyna w jego mieszkaniu miala nie wiecej jak 25 lat.

Gość gość
raczej mamusia udostepnia mu chate :D

Gość gość
Sa rok po rozwodzie a on jiz sobie znalazl laske do pukania! Udane takiego troskliwego. Po rozwodzie bez klotni zostawil nam mieszkanie, auto, dom na wsi ... Podczas matur codziennie mi przynosil slldki poczestunek do szkoly, zaprasza mnie ciagle na wakacje, placi alimenty. O dziwo ma z moja matka przyzwoite relacje. Rozmawiaja normalnie, nawet ostatnio pojechalismy wspolnie do naszego domu na wsi. Jednak i tak go nienawidze za to ze uprawia seks z kobietami innymi niz moja mamusia:(

Gość gość
ale w czym problem? sa tacy co nie potrzebuja rozwodu by sobie znalezc jak to uprzejmie nazywasz laski do pukania

Gość gość
Wiesz co zvbereznik mam ogromna nadzieje, ze jexnak nie. To byloby jiz dno w ogole. To chyba jednak nie jest prostytutka poniewaz nieraz ja widzialam z tata. Wiadomo, w ciagu dnia czesto mnie gdzies podrzucal autem i kilka razy jechala z nami:( Brzydze sie moim ojcem. Robi z siebie takirgo czlowieka sukcesu w drogim garniturze, wysportowanego i zyjacego pelnia zycia a tak naprawde jest dnem. Jesli na kogos moge liczyc to tylko na mame. Zasluzyl sobie na tego smsa.

tak czasem bywa. mam kilku znajomych, wiesz 20-30 lat starszych ode mnie i tez rozwodzili sie z zonami, ale w wiekszosci te ladne dziewczyny z ktorymi byli to byl typowy sponsoring...

Gość gość
nie wiem na co on sobie zasluzyl ale ja bym ci profilaktycznie spuscil wpierdol, poniewaz nie ma nic bardziej chamskiego niz gowniarz zazdrosny o rodzica czy gdyby twoja ukochana mamusia znalazla sobie kogos tez bys sie tak zachowala? swoja droga juz widze starego jak ci rozpierdala zwiazek bo nie podoba mu sie kandydat ktory podoba sie tobie :D

Gość gość
Ale to już było... I to całkiem niedawno, jakiś miesiąc temu :) Skończyły się pomysly?

Gość gość
Przestan na mnie naskakiwać:( I nie ironizuj, moja mama jest naprawdę kochana. To nie jest latwe patrzec na swojego 40 letniego ojca ktory sypia z mlodymi laskami, w sumie kilka lat starszymi ode mnie. Don Juan pierdolony:( Napisal do mnie jeszcze "Aleksandro, przemyśl to sobie. Jutro musimy powaznie porozmawiac". Odpisalam mu "nie mów mi co mam robić. Nie jestes zadnym autorytetem"

Gość gość
Zrozum ze ojciec to facet, a kazdy normalny facet lubi młode dziewczyny. Tym bardziej, że z żoną mu się nie układało, więc z czym masz problem? Że znalazł sobie młodą dupę?

Gość gość
ja na ciebie nie naskakuje ja ci tylko tlumacze ze DZIWKARZA NIE ZMIENISZ wiec szkoda twoich nerwow

Gość gość
Jest wiceprezesem w firmie transportowej. Ale ma wyksztalcenie prawnicze (bez aplikacji)

a w ogole to cos zamierzasz z tym zrobic? generalnie ludzie w takich sytuacjach knuja rozne spiski...

Gość gość
biedna jesteś, też bym była wkurwiona jak by mój ojciec tak robił. Cały świat wartości pada, Dobrze mu napisałaś

Gość gość
a Ty ile masz lat?

Gość gość
18, rocznikowo 19 - pisalam maturę teraz. Nie knuje żadnego spisku. Nie mam na to sily:( Chociaz najchetniej zabilabym te kobiete ale co to zmieni. Tak jak ktoś tutaj napisal. Dziwkarza sie nie zmieni. Dobrze, ze mamy z mama siebie nawzajem. Kocham ja nad życie.

Gość gość
Dziewcze MUSZE ironizowac nie dzis wymyslono powiedzenie: glowa siwieje dupa szaleje twoj szanowny tatus nie jest zadnym wyjatkiem od zadnej reguly jest normalnym spuszczonym z lancucha facetem probujacym hurtem odrabiac cos co uznal za straty w zyciorysie i czy ci sie to podoba czy nie, on to bedzie robil I TAK, ROZUMIESZ? Bo to nie ty jestes droga ktora mozna cokolwiek zmienic

Gość gość
Milo slyszec ze malzenstwo z moja mama to byla strata w życiorysie... Moze jeszcze napiszesz ze ja tez jestem pomylką?

Gość gość
NIE napisze ci ze miejsce miedzy mlotem a kowadlem, badz jak kto woli miedzy wodka a zakaska CIE WYKONCZY rozumiesz? gdyby osoba o ktorej piszesz ojciec nie uznala malzenstwa z twoja matka za pomylke nie zachowywalaby sie w ten sposob, zakladajac ze nie jest idiota pozbawionym umiejetnosci przewidywania skutkow wlasnych zachowan ZACHOWUJE SIE TAK? wiec nie masz o czym dywagowac DOTARLO? i ty osobiscie mozesz miec milion pretensji do tego faceta ale to NIE ZMIENI JEGO RELACJI Z BYLA ZONA Czy twoja matka jest uposledona? Bo jak nie to do kurwy nedzy przestan sie nad nia trzasc jak nad biednym pokrzywdzonym przez los kurczakiem tylko jej wyjasnij ze facet po prostu na nia nie zaslugiwal (ile by w tym prawdy nie bylo)