Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajaja

Nasza druzyna siatkarska

Polecane posty

Gość tajaja

Takie mnie wczoraj nalecialy skojarzenia dotyczace naszych zawodnikow, a mianowicie ze przypominaja mi (z twarzy): - Drzyzga- Johnego Travolte - Wrona- Arnolda Schwarzenegera - Klos- tego Jaska z Klanu, chyba Pawel Grzadziel sie nazywa Aha, i jeszcze Zatorski mi przypomina, ale juz nie kogos slawnego tylko mojego znajomego, ale to juz taka mala prywata. Wy tez zauwazyliscie podobienstwo?

Gość tajaja
cnote? ja mam meza i dziecko. i chyba nie tylko wiekiem, ale i rozumem jestem starsza od Ciebie...

Gość gość
Grisza kupił sobie nowe auto. Przyjechał nim pod dom i zaparkował na ulicy, tuż pod swoim oknem. Rano gdy tylko wstał, idzie do okna, patrzy - a tu po aucie ani śladu! Biegnie zgłosić kradzież na milicję. Dyżurny milicjant wysłuchuje Griszkę, drapie się po głowie i pyta: - Popatrzcie obywatelu na tę ścianę, tam nad drzwiami. Co widzicie? - No, obraz widzę, Włodzimierza I. Lenina - mówi Grisza. - A co jeszcze na tym obrazie widzicie? Przyjrzyjcie się dokładnie. - No... towarzysz Lenin w otoczeniu swoich najbliższych przyjaciół - Grisza zaczyna tracić pewność siebie. - Właśnie! Co jeszcze widzicie? Co towarzysz Lenin trzyma w ręce? - No... czapkę trzyma... - Pewno że czapkę! To teraz pomyślcie sami: towarzysz Lenin, w otoczeniu swoich najlepszych przyjaciół, ale na wszelki wypadek czapkę dzierży mocno w swoich dłoniach! A wy tu obywatelu, to swoje nowe piękne auto, ot tak pod oknem... na ulicy!