Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1992

Miejsca warte zwiedzenia

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
Jesli masz więcej czasu to możesz skierować sie na dworzec główny PKP w Krakowie oraz do Muzeum Sztuki Współczesnej MOCAK

Gość gość
czy MOCAK jest daleko od Rynku?

Gość gość
Dziękuję osobie "od tramwaju nr 141" :)

Gość gość
nie, nie wiem, bo ja się rzadko poruszam tramwajem gdziekolwiek, gdyż mam auto służbowe ;-) więc nie mam pojęcia czy dojadę czy nie

Gość gość
nie jestem prezeską firmy, ale moja praca wymaga ode mnie mobilności i muszę nieraz w bardzo szybkim czasie się przemieścić. a niestety nie zgłębiłam jeszcze tajników teleportacji :-) gdyby to było moje auto, to nie pytałabym się Was głupio o transport.

Gość gość
O co Wam ludzie chodzi? Założyłam ten temat zgodnie z jego przeznaczeniem: wyjeżdżam z siostrą i chciałabym się dowiedzieć więcej na temat tych miejsc od was, otrzymać informacje na temat różnych związanych z tą podróżą zagadnień. Nie jestem ze Śląska! Trochę wyrozumiałości. I jeśli nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia w tym temacie, to lepiej się nie odzywajcie.

Gość gość
No ja mogę polecić Sandomierz, ostatnio tam byłam i było tam tyle zwiedzania, że po prostu padam z nóg... A co najlepsze, wszystkiego nie zwiedziłam, przydałyby się jeszcze ze 3 wyprawy do tego miasta :D Ze swojej strony mogę wam polecić tam hotel - http://rezydencjabakamus.pl/, bardzo przyjemne miejsce, świetnie się tam czułam :)

Gość gość
Jak będziecie w Kazimierzu i będziecie dziećmi to polecam zahaczyć o Lublin i odwiedzenie kawiarni na ul Dziewanny. Bardzo fajne miejsce, bardziej może dla dzieci bo jest sala zabaw, są też animatorki, więc będzie można przez chwilę odetchnąc.

Gość TreleMorele1987
Jak chcesz wiedzieć co jest warte zwiedzania to można pobrać aplikację AudioTrip : http://www.audiotrip.org/trip-catalog - fajnie to wygląda. Aplikacja udostępnia audioprzewodniki, które pozwalają w niekonwencjonalny sposób zwiedzać ciekawe miejsca. Pozwala to również tworzenie i udostępnianie własnych audioprzewodników :)

Gość gość
daje rade ta apka audiotrip. Ostatnio zaliczylem audioprzewodnika szlakiem czarnej ręki w Bielsku i jeżeli wszystkie audioprzewodniki są w podobnym klimacie to mogę jechać wszędzie byle było mi dane takie zwiedzanie ;)

Gość gość
w Polsce koło Łodzi jest super miejsce warte zobaczenia. To mini zoo z białymi lwami http://bialelwy.pl/ . Dzieciom się tam bardzo podoba. Zwierzęta są piękne i można wiele ciekawych informacji o nich uzyskać. Warto tam pojechać z całą rodziną. Gwarantowana dobra zabawa.