Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie, że dojdzie do dymisji rządu?

Polecane posty

Gość gość

Krótko, tak lub nie.

Gość gość
Jak zrozumieją pojęcie "honor". Czyli nie.

Gość gość
Facet wybrał się na plaże nudystów, żeby złapać trochę opalenizny. Obawiając się oparzeń położył kapelusz na klejnoty. Przechodząca obok kobieta zauważyła to i powiedziała: - Gdyby był pan dżentelmenem uniósłby pan kapelusz. - Sam by się uniósł, gdybyś nie była taką paskudną świnią.

Gość gość
To poważne badanie. Modka, apeluje! Skasuj shatyna i tego dowcipnisia nade mną. :classic_cool:

Gość gość
Ej żartowniś, prosimy o więcej... ha, ha, ha

Gość gość
Dziękuje. ;)

Gość gość
nie bo nie ma powodu

Gość gość
Donald obróci wszystko ogonem a lemingi to po raz kolejny łykną. Wmówił już lemingom, że podniesienie vatu z 22% do 23% to obiecywana obniżka podatków. Scenariusz będzie taki: to wina PiSu zobaczcie wyborcy oni nie mogą dojść do władzy bo wszystkich nagrywają i są beeee. Zacznie się medialna nagonka na PiS a lemingi to łykną. Fakty są natomiast takie, że minister nie może zdymisjonować ministra. Może to zrobić płemiel i zrobił czyli o wszystkim wiedział Donald. Ach lemingi. Wkrótce pieniądze które macie w kieszeni nie będą warte nawet papieru na którym zostały wydrukowane. Polska to bankrut i kolejny rząd jaki przyjdzie nie ważne jaki bylebył spoza PO odkryje karty że kasa jest pusta i klopssssss...

Gość gość
modka nie pisz sama do siebie:D

Gość gość
powód jest... nie dojdzie.

Gość gość
nie ma powodu. takie rozmowy zakulisowe sa normalnoscia. belka dał ciała ale jemu nic nie można zrobić, sienkiewicz dał ciała bo nie powinien dac się nagrać i za to powinien polecieć.

Gość gość
Widzę, że spece od "łagodzenia wizerunku" działają również na kafe. Inaczej pojmujecie normalność niż 99% Polaków. Tak lub nie! Po co bełkoczesz?

Gość gość
" takie rozmowy zakulisowe sa normalnoscia" - to jest właśnie powód

Gość gość
bo to normalnośc w każdym normalnym kraju. nienormalnościa są podsłuchy takich rozmów.

Gość gość
Na onecie pojawiło się nagranie z Nowakiem i Parafianowiczem. :D Nowak: I chcą ją trzepać. Cały 2012 r. Chcą najpierw wziąć rachunek bankowy. (…) Mam nadzieję, że to dotyczy tylko jej działalności, a nie będą chcieli crossować tego z moim rachunkiem. (…) Bo ona jedzie od paru lat na stracie, potężnej. Parafianowicz: Ja to wszystko wiem… ale… bo ja z urzędu kontroli skarbowej to już odkryliśmy bardzo dawno. UKS, komputery wyrzuciły (…) zablokowałem to (…) N: A powiedz co w najgorszym wariancie mi grozi za takie rzeczy? P: Zależy co znajdą… N: Powiedzą, że nie wykazywała dochodów, a miała wpłaty na konto. P: To każą dopłacić. Jeśli będzie grubo, to mogą zrobić postępowanie karnoskarbowe. N: To nie są wielkie pieniądze – 50 tys. P: To raczej nie o kwotę, tylko o styl niedopłacenia, rozumiesz, nie? I to co mówisz. Że sam fakt możesz ocenić jako gapiostwo, leciutko zachachmęciłem. Nie no, panie, co to jest? To jest czysty bandytyzm. Rozbój w biały dzień. I później się szarpiesz przez lata… Jaką mają intencję, czy to jest rutynówka czy zadaniowa? Bo jak zadaniowa, to cię rozj... N: K***a (…) P: Słuchaj, tak jak mówię, próbuję się dowiedzieć od Gośki, skąd to się wzięło. Jeśli wie. Bo wtedy będzie można pomyśleć czy to w ogóle jest… pole do rozmawiania z tym dyrektorem (…) Normalność... :D

Gość gość
to nienormalność dlatego spec od zegarków stracił robote i jego rozmówca też. czyli normalnie tak jak powinno być.

Gość gość
każdy kto chociaż trochę orientuje się w polityce wie, że rozmowy przy obiedzie i ustalenia tam zrobione są codziennością w większości krajów.

Gość gość
Aha, i za nagraniami na 100% nie stoją Rosjanie, jak twierdzi PO, a prawdopodobnie... Zbigniew Stonoga. :D

Gość gość
PO tak nie twierdzi. Nigdzie o tym nie przeczytałem ale nie da się czytać wszystkiego. Daj linka do takiej oficjalnej wypowiedzi PO.

Gość gość
Dać, to ci mogę w ryj. Użyj google staruchu sterczący cały dzień na necie.

Gość gość
Staruchem być w wieku 26 lat? :D Google nie dają takiego wyniku bo nie było oficjalnego stanowiska PO w tej sprawie, buraku.

Gość gość
Weź k***a wyjdź.

Gość gość
W ryj? Jestem ZA. Jestem z Wawy i mogę się spotkac z Tobą w każdej chwili. Gdzie proponujesz?

Gość Lekarz z Wroclawia
Miejmy nadzieje.

Gość gość
Mam wyjść kuwa bo ty wychodzisz z siebie, zimnorze z Kopytkowa Górnego? :D

Gość gość
wyborcy po to debile którzy nie powinni mieć praw wyborczych !!!!!!!!!!!!!!!

Gość bardzo stara kobieta
nie będzie dymisji to rozpęta się w Polsce druga Ukraina;) mam już z mężem nagrany urlop i w razie potrzeby wracamy do kraju wspierać Rodaków :) do tych gości (a raczej gościa) wyżej: nie trzeba być Sherlockiem ani mo/d/erat/orem by widzieć że to ty Edek :D twoja żałość zaczyna przekraczać wszystkie, dopuszczalne normy :D