Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwiecista sukienka i skórzana kurteczka na wieczór

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takim połączeniu? W gazetach ciągle piszą o takich zestawach lub letnia sukienka z kurtką jeansową. Podoba mi się pomysł, ale zastanawiam się nad kolorystyką. Możecie mi coś doradzić?

Gość gość
mi kwiaty na kobietach się nie podobają, na facetach lepiej wyglądają, weź raczej jednolity kolor sukienki, pastelowy mogę doradzić.

Gość gość
Najlepiej wygląda zwiewna plisowana sukienka w pudrowym różu albo brudnym różu z czarna slorzana ramoneska:)

Gość gość
na facetach? no nie wiem. Mi generalnie to się podoba, ale nie wiem za bardzo czy np. pomaranczowe kwiatki bd pasowały do brązowej skóry

Gość gość
OOO bardzo mi się podoba taki zestaw ;) czyli raczej preferujecie pastele tak?

Gość gość
nie czytaj gazet i sugeruj się nimi, nawet jak są o modzie, bo po to pralnia mózgu i kiepskie rady tam są. masz swój rozum chyba i gust.

Gość gość
Mam mam ;D Ale lubię się inspirować i korzystać z nowych trendów. A co sądzicie o odwrotnym zestawie? Jasna kurtka, czarna spódnica i czarne rajtuzy? Bo aktualnie taki zestaw posiadam w szafie ;D

Gość gość
To ja od tej rady z różem i czernią. Uwazam, ze w większości przypadków pastele z mocnym kolorem kurtki wygladaja lepiej, bardziej subtelnie i dziewczęco niż kwiaty. Taki zestaw jest bezpieczniejszy:) kiedyś widzialam polaczenie brązu z turkusem i tez fajnie wygladalo. Zależy jaki le kolory preferujesz (dla mnje numer jeden to pudrowy roz i czern)

Gość gość
daj foto jakieś to ocenimy, ale brzmi dobrze, jednolite kolory skupiają na tobie uwagę, a kwiaty rozpraszają.

Gość gość
Turkus i brąz na pewno będzie wyglądał ładnie, bo widziałam kiedyś na zasłonach połączenie brązu z błękitem, i było to meeega połączenie. W sumie to pastele są dobre to wszystkiego, prawda? Np. ta stylizacja mi się podoba: http://andy-fashion.pl/images/wiosna-lato-2014/27-andy-fashion-wiosna-lato-2014.jpg Wydaje mi się, że pastele i czerń nie gryzą się :)

Gość gość
no akurat te kwiaty na czerni tu tylko pomagają, a nie przeszkadzają.bez nich byłoby nudno. stylizacja ok. co prawda takie kurtki to nosi dosłownie każda dziewczyna, ale skoro to dobrze wygląda to niech będzie.

Uważam, ze nawet najbardziej wzorzysta, "pstrokata" sukienka będzie świetnie wyglądała w parze z jeansową kurteczką:) skórzaną z resztą też...Teraz jest moda na takie króciutkie kurteczki, które wg mnie wyglądają super do sukienki:) Byle, żeby kurtka nie byłaby np. zbyt ordynarna do sukienki o kobiecym kroju

Gość gość
To może zamiast czarnej kurtki, to brązowa. Oczywiście z innym kolorem sukienki :)

Gość gość
bez różnicy, zresztą sama zobaczysz w lustrze i zdecydujesz która.

Gość gość
Stare dobre połączenie, na chłodniejszy wieczór, na koncert, czy lans na mieście. Wypraktykowane ćwierć wieku temu. My się tak nosiłyśmy w liceum, teraz nasze córki.

Gość gość
ta ostatnia gorsza od tej pierwszej, tu już kwiaty rozpraszają, a nie dodają intereśności jak w pierwszej i za dużo pasteli, do tego buty takie nie na lato.

Gość gość
Tylko pomysły, wyślijcie też coś co Wam się podoba :)

Gość gość
Normalny zestaw, mnóstwo dziewczyn w Anglii tak się ubiera.

Gość gość
ja nie mówię, że źle, tylko lepszy był ten pierwszy look, z czarną sukienką, rajstopami i butami. zwłaszcza jeśli na wieczór, na wyjście gdzieś wieczorem.

Gość gość
Fajny zestaw, nie jest "przesłodzony" o co łatwo przy kwiatach.

Gość gość
no właśnie właśnie. A jakie są wasze pomysły? podeślijcie linka :)