Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ŻYC KIEDY NIE MA SIE ADRESU ZAMELDOWANIA PRZECIEZ NIE DA SIE TAK ZYC

Polecane posty

Gość gość

moj kolega nie ma adresu zameldowania bo zlicytowali jego rodzinny dom przez ojca,ktory narobil długów. teraz ma problemy bo ma w dowodzie adres bezmeldunkowy.czyli oficjalnie nie ma mieszkania...wynajmuje tylko a wlasciciel lokalu nie zamelduje go nawet tymczasowo.. i teraz pytanie..czy ten kolega bedzie miec problem bo ma dalej w dowodzie rejestracyjnym samochodu stary adres zameldowania i teraz musi wymienic w starostwie ..czy bedzie musial miec jakies problemy albo oplaty??czy musi miec adres zameldowania do tego dowodu nowego rejestracyjnego auta? bedzie miec problemy? to samo z uczelnia..czy przy zapisaniu sie na studia musi miec adres meldunkowy czy wystarczy tylko do korespondencji im podac??chce pomoc mu dlatego tu pisze ..moze ktos wie?

Gość gość
MASZ RACJE NIE DA SIE

Gość gość
Co??? Adres zamieszkania wystarczy. I co się tak interesujesz zameldowaniem kolegi, nie masz talerzyka do umycia?

Gość gość
nie wystarczy musi byc podany w dowodzie rejestracyjnym samochodu adres zamieszkania czyli zameldowania..nie mozna podac adresy gdzie sie wynajmuje mieszkanie bo moze wlasciciel mieszkania sobie nie zyczy tego..proste.

Gość gość
Bzdury, adres zamieszkania wystarczy

Gość gość
- Gdybym wiedział, że jesteś dziewicą, byłbym dla ciebie delikatniejszy... - A gdybym wiedziała, że jesteś taki niecierpliwy, wcześniej zdjęłabym rajstopy!

Gość gość
Ja nie mam adresu zameldowania od wielu lat i nie ma z tym żadnych problemów

Gość gość
ja jestem włascicielką 3 mieszkań i domu i nie mam adresu zameldowania i śmieszy mnie zacofane myślenie jak za komuny u niektórych

Gość gość
No i co, umarł ten twój kolega?

Gość gość
do dowodu rejestracjnego auta musi byc adres zameldowania ten chlopak nie moze podac adresu zamieszkania bo moze on ciagle zmienia miejsca i wynajmuje ciagle nowe mieszkania??wiec jak ma podac adres wlasciciela mieszkania?