Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrzymać starzenie

Polecane posty

Gość nubaffrepe1972cxlni
Klinika przeciwstarzeniowa - jedziesz tam, na miejscu masz konsultacje z lekarzami, zrobiony kimplet badań, porady dietetyka, zestaw ćwiczen, spa... Jasne http://shorturl.stevenfedor.com/d

Gość kosmetolog422
Witam, jestem studentką III roku kosmetologii na WSZUiE w Poznaniu, ponieważ piszę pracę licencjacką na temat zastosowania wybranych kwasów AHA w terapii przeciwzmarszczkowej, pomyślałam, że może któraś z Pań, bądź któryś z Panów znajdzie 5 minut na rozwiązanie krótkiej ankiety prowadzonej w celach badawczych do mojej pracy. Będę wdzięczna za każdą pomoc, pozdrawiam! docs.google.com/forms/d/1xJnYAO0kp4fJaYqfJjUpk40NoA-DOqrShxFH0O6gSFU/viewform

Gość gość
No ze starością wręcz trzeba się pogodzić, ale to nie znaczy, że mamy się przykryć workiem pokutnym i nic nie robić ze swoim wyglądem i dobrym samopoczuciem!

Gość gość
Niestety eliksiru młodości jeszcze nie wynaleziono, procesu starzenia nie da się zatrzymać, ale zawsze można trochę złagodzić jego skutki. Ja stosuję suplement diety i krem przeciwzmarszczkowy z Aminocare. Wraca energia, mam chęć robić milion rzeczy i dzięki kremowi skóra twarzy, dekoltu wygląda na młodszą, rozświetloną i elastyczną

Gość gość
Co to znaczy pogodzić się?? Przecież starość to naturalny etap życia. Trzeba się do niego przygotować, co jest tym prostsze, że mamy na to raczej sporo czasu :) Dbać o siebie trzeba od młodości, potem zmieniają się tylko sposoby. Ja osobiście nie mam problemu z korektą nawyków - czuję, że fizycznie mogę mniej, więc nie szaleję ze sportem. Dobieram kosmetyki odpowiednie dla skóry dojrzałej. Dietę też dostosowałam, pomoc dietetyka była tu nieoceniona. Po prosty wprowadzam korekty i żyję spokojnie.

Gość gość
Ja uwazam, ze trzeba opozniac starzenia na tyle ile się da. Od dawna korzystam z zabiegow anty aging i moja skora wyglada o wiele lepiej niz moich rowiesniczek, ktore mowia ze nic na to nie poradza. Nie mowie tu o zadnym ostrzykiwaniu botoksami i wypelniaczach ale o dobrych zabiegach np. z retinolem i peptydami biomimetycznymi.

Gość gość
Ja również polecam kremy Aminocare. Teraz z okazji walentynek na stronie qubikamed.com wybrane kremy są tańsze o 50 zł!!! Sprawdźcie.

Gość gość
A ja potrzebuję kopa do działania, bo chyba za bardzo się do tej starości przyzwyczaiłam i się z nią pogodziłam. Znacie jakieś miejsca - motywatory, gdzie dadzą taka motywację i pokażą jak osiągnąć dobre rezultaty?

jeśli chodzi o zabiegi na twarz to polecam termolifting Zaffiro- to nieinwazyjny zabieg a daje efekty. na ujędrnienie ciała też stosuje Zaffiro, albo CryoLab. Oczywiście nie wystarczy jeden zabieg ale juz seria może dać niezłe efekty. osobiście korzystam z oferty Good Time Day Spa w Poznaniu i jestem zadowolona

Każdy chce być młody) Zobacz tu: www.only-cosmetic.com Może coś Cię tam zainteresuje) Pozdrawiam

Gość lilkka
Moja mama łyka specjalne suplementy, co opóźniają starzenie sie skóry: Resvera – vitis Natuvitta. Rzeczywiście dobrze wygląda jak na swój wiek. :) W tych suplementach jest resweratrol, a on ma mocne działanie przeciwutleniające.

Gość Malgorzatadomagalik
Polecam zabiegi wykonywane przez panią doktor w klinice Dr Legrand w Krakowie. Sama skusilam się na zabieg osoczem bogatoplytkowym. Moja skóra stała się wiotka, pozbawiona blasku, pojawiły się pierwsze zmarszczki. Po zabiegu osoczem bogatoplytkowym znów cieszę się promienna cera, wyglądam na wypoczęta,a skóra mocno się pojedrnila i zagęściła. Napewno jeszcze wrócę na ten zabieg. Polecam wszystkim ten zabieg jak rownież ta klinikę.

Polecam produkty z kolagenem z ryb morskich: Pure Collagen Cream i Pure Collagen w kapsułkach od NOBLE MEDICA. Zarówno krem jak i kapsułki, nawilżają skórę, zmniejszają widoczność zmarszczek, poprawiają kondycję włosów i paznokci i regenerują stawy i ścięgna. Są to moje ulubione produkty zarówno w walce z czasem, jak i ogólnymi problemami (skóra, włosy). 

Gość Marlena

Jak ktoś z Tychów to polecam mezoterapię u dr Pniok z DentalCare. Naprawdę byłam zachwycona 🙂 z tego co wiem, zajmuje się też botoksem i czymś jeszcze, warto się dowiedzieć 😉

Gość Wiktoria
Dnia 17.09.2019 o 14:02, Gość Marlena napisał:

Jak ktoś z Tychów to polecam mezoterapię u dr Pniok z DentalCare. Naprawdę byłam zachwycona 🙂 z tego co wiem, zajmuje się też botoksem i czymś jeszcze, warto się dowiedzieć 😉

Jeżeli polecasz, to przejdę się tam jak tylko się umówię na wizytę, na ich stronie jest cennik?