Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentkapff

Głodna studentka Kraków

Polecane posty

Witam, już trochę nie wiem jak sobie poradzić, więc pomyślałam, że może napiszę tutaj. Pierwszy raz jestem w tak kiepskiej sytuacji. Nie chcę niczego więcej, ale może jest ktoś z Krakowa, kto ma np nadmiar produktów żywnościowych w lodówce i gdyby miał je wyrzucić, to mógłby mi je podarować. Moja sytuacja jest tak kiepska, ponieważ moja mama choruje na raka, nie pracuje, tata stracił pracę 2 miesiące temu, mieli kredyt i moje stypendia i to co miałam wysłałam im, bo brakuje im jeszcze tylko komornika do tego wszystkiego. Nie mam rodzeństwa, wstyd mi poprosić o jedzenie kogoś z mojego otoczenia, bo jestem normalna, pracowita...nie ważne... Właścicielka mieszkania zna moją sytuację, poczeka na czynsz aż trochę dorobię, ale jeśli chodzi o jedzenie, to jestem właściwie głodna dziś:) Pisałam np na Gumtree, ale czas dodania ogł to 240 godz:/

Gość Natalia107107
Bardzo Ci współczuję, że musisz doświadczać takich sytuacji. Ale może jednak spróbuj pożyczyć niewielkie pieniądze od kogoś znajomego, nie mów że na jedzenie jeśli Cię to krępuje. Zapytaj po prostu bliższych znajomych czy nie mógłby/mogłaby Ci pożyczyć... oddasz jak będziesz miała. Musisz przecież coś jeść :) Trzymam kciuki!

Wiem, ale musiałabym powiedzieć kiedy oddam, mam do zapłacenia jeszcze czynsz, itd, nie ma nic gorszego niż długi, ale jeśli nie będzie innej opcji to spróbuję pożyczyć...