Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ktorym tc zaczelyscie kupowac

Polecane posty

Gość gość

cos dla dziecka?

Gość gość
Panie doktorze członek mi nie staje. Doktor ujął członek w dłoń i po chwili członek się naprężył. - Przecież staje - No tak ale nie mam wytrysku! Dr poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił. - No wytrysk jest no to co pan jeszcze chce?! - Buzi

Gość gość
Ja zaczęłam około 24 tygodnia ciązy według tej listy: http://dumnamama.pl/wyprawka-do-szpitala/ Dlaczego tak wczesnie? U mnie w rodzinie wiele osób rodziło przedwcześnie i tego właśnie sie bałam, że moja Zuzia urodzi się przedwczesnie, ale udało mi się dotrwać do 36 tygodnia :)

Gość gość
Pierwszą rzecz to w ogóle kupiłam po USG połówkowym, niestety tatuś nie mógł być przy nim obecny więc kupiłam różową czapeczkę wracając do domu i w ten sposób poinformowałam go o tym, że będzie miał córkę :) Natomiast wyprawkę zaczęłam kompletować w 7 miesiącu.

Gość gość
wyprawkę zaczęliśmy kupować tak konkretnie miesiąc temu (28 tc), a wcześniej jakoś ze dwa razy będąc przy okazji w jakimś sklepie brałam coś drobnego np. jakieś body lub czapeczkę. Wybieramy się na jeszcze jedne zakupy za 2 tygodnie i wyprawka oprócz wózka będzie gotowa :)

Gość gość
pierwszą rzecz po usg połówkowym, potem ubranka, wózek zamówiliśmy tak aby odebrać po porodzie (na szczęście był gotowy wcześniej bo urodziłam w 35tc) NIC wcześniej nie zapowiadało, że będzie wcześniak.

ja zaczelam zakupy w 32 tygodniu, a takie wieksze rzeczy jak wozek, lozeczko,wanna tuz przed terminem.

ja tez kupowalam wozek w 28tc. dlugo nie moglismy sie zdecydowac i w sumie skonczylo sie tak, ze najbardziej skupilismy sie na wozkach, zamiast na ciuszkach i niezbednych rzeczach na juz. haha ale przynajmniej dokonalismy rosadnego zakupu wybierajac jane muum. jesli chodzi o ubrana no to tak jk mowie, z tydzien przed porodem udalismy sie na wieeelkie zakupy ale i tak maz dokupowal wszystko jest kilka dni przed bo okazalo sie ze zapomnielismy o wielu waznych rzeczach ;)