Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HankaNad

Ciocia chce przywieźć na dwa dni syna z ZESPOŁEM DOWNA, a ja się go bojeCO ROBIĆ

Polecane posty

Gość HankaNad

Cześć, mam dość nietypową sytuacje... Mój kuzyn (w sumie to to nie moja rodzina tylko nasze mamy to bardzo bliskie przyjaciółki od dawien dawna) jest bardzo agresywny (jak wszystkie downy). Ma 20 lat i czasami dziwnie sie zachowuje a czasami jest normalnym człowiekiem. Dziwne zachowanie to np masturbacja w miejscach publicznych. Bez krępacji potrafi np podczas spotkania rodzinnego wyjąć ptaka i sie nim bawić. Ja mam 21 lat, ale jestem bardzo drobna i się go boje i tych jego zachowań! Nie raz próbował np mi dać buzi. FUJ! Ja wręcz uciekałam a rodzina się śmiała z tego. To nie jest zabawne bo ja na prawde się boję, że on mi coś może zrobić bo jest bardzo silny. Boje się ze przyjdzie w nocy albo nie wiem, jak będziemy sami w domu... On chyba nie myśli za bardzo bo downy raczej nie myślą, dlatego nie zdaje sobie chyba sprawy co jest zle a co dobre... Poradźcie co zrobić zeby ona go nie przywoziła! ja wiem, że musi coś tam załatwić i nie ma go z kim zostawić, ale błagam pomóżcie!

Gość gość
Moze i udałoby Ci się to prowo ale przegięłaś gdy napisałaś ze Cię gonił a rodzina się śmiała.

Gość HankaNad
Nie gonił tylko chciał mi dać buzi, a ja uciekam za każdym razem a rodzina sie smieje JAKIE PROWO? Co to mialaby być za prowokacja, Ludzie

Gość gość
Nie wiem......udaj ze Cie w domu nie ma jak tak sie boisz.

Gość gość
Znacie się całe życie, a ty się go boisz? Dziwne. Od dziecko jesteś oswojona z chorym i tak prymitywnie wypowiadasz się o nim? Albo to prowo, albo jesteś kretynką.

Gość gość
Czym jest pocałunek? - Pukaniem do drzwi na piętrze z pytaniem, czy parter jest do wynajęcia.

Gość gość
od kiedy ludzie z Dowem są agresywni i nie myślący ?..mogłaś idiotko lepiej przygotować sie do tego prowo !!!!!

Gość gość
A gdzie byłaś ty i cała rodzina do tej pory??? Trza było go ubić!!! Ale nie! Ale nie! Lepiej urodzić, a potem własna rodzina ma cię w dupie. Rodzina na pewno katolicka, ze wszystkimi sakramentami. Kochaj bliźniego swego- tak każe twój bóg.

Gość gość
Oby cię jak najgorsza krzywda od zdrowego spotkała!!! Jeszcze dziś!!!

Gość gość
sadze ze to nie prowo. tez mam kuzyna downa i tez sie zdarzaly takie sytuacje ;/ ja sie ich boje

Gość gość
przestancie pieprzyc o tolerancj i milosci bo jak widac nie macie pojecia o zespole downa. tak te dzieci sa agresywne, a w polsce nie zajmuja sie w osrodkach ich sferach seksualna (np. w holandii raz na miesiac ich do burdeli wywoza) i stad takie zachowania u nich. sory normalni ludzie nie tlumia popedow tylko sie zaspokajaja wiec jak taki down ma wycinac kolorwanki do 40 lat?

Gość HankaNad
chciał mi wsadzić swojego ptaka mi do buzi, boję sie że w nocy przyjdzie :(

Gość gość
daj mu dooopy

Gość gość
Obrzydliwe. Nieważne, czy prowo, czy nie.

Gość gość
akurat Dauny mają wzmożony popęd seksualny i chcą go rozładować, widziałam różne sceny

Gość HankaNad
Ludzie, nie czytajcie PODSZYWÓW! Jeżeli widzicie jakieś obraźliwe wpisy to ja tego nie piszę tylko podszywy! (tak jak ten z godziny 15:37 wczoraj) No nie mówcie, że ludzie z zespołem downa nie są agresywni i nie zachowują się jak sie zachowują!? Chyba nie znacie takich ludzi skoro tak twierdzicie i jeszcze wyzywacie mnie od idiotek i kretynek bo tak uważam!

Gość gość
Tak się składa, że pracuję w szkole specjalnej z nastolatkami i owszem osoby z Z.D afiszują się ze swoim popędem seksualnym, ale nigdy nie zauważyłam, aby próbowały napastować inne osoby, choć masturbacja i dotykanie się jak najbardziej jest na porządku dziennym.

Gość gość
lepiej na zaś postaraj się o klucz do swojego pokoju, ja też się dałnów boję bo są agresywni i nieprzewidywalni. współczuję wizyty tego czubka

Gość gość
Dla niedouczonych,którym Down kojarzy się z przymilasem,Maciusiem z "Klanu"-chorzy na Downa są agresywni i nieprzewidywalni,na zmianę z przymilnością.Nie dziwię się ,że się boisz,tym bardziej,że to dorosły mężczyzna,większy od ciebie.Nie zostawaj z nim sama.

Gość gość
tacy tolerancyjni jestescie to sobei wezcie takiego downa na opieke na 2 dni to zobaczycie jak szybo bedziecize oczy wytrzeszac co oni robia..

Gość gość
Jesteście bezlitośni.. CZy ktoś tu wgl pomyślał o tej biednej dziewczynie? Czy ktoś pomyślał o jej przerażeniu?

Gość Anka

Dziewczyna ma podstawy do obaw, on ma zespół Downa i nie myśli racjonalnie. Tym chłopakiem rządzi zew natury i chce posiąść kobietę.....co będzie jak ją brutalnie zgwałci, będziecie pisać że to prostacka prowokacja?.