Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NigdyNieuśmięchnięta

zniszczone życie,zniszcozna cera jak mam dalej żyć?

Polecane posty

Gość NigdyNieuśmięchnięta

nie wyrabiam już,ciągle próbuje używam tylu rzeczy do cery a mimo to jest brzydka,poszarzała,z rozszerzonymi porami,wągrami itp. mam 22 lata a wyglądam na 30...przecież nie rozumiem,ja o cerę dbam i o dietę też,nie piję i nie palę...ani nie opalam się ......

Gość gość
Co by było, gdyby ziemia kręciła się 28 razy szybciej? - Kobiety by krew zalała.

Gość gość
idz do dermatologa na serie peelingow z kwasami owocowymi, ale nie teraz. najlepiej na jesien, bo po tych zabiegach trzeba bardzo uwazac ze sloncem

Gość gość
a ja mam 38 lat a cerę jak 20-latka, właśnie dzięki mikro + kwasy, raz na rok laser. zaczęłam w wieku 30 lat :-) nigdy tak pięknej cery nie miałam, :-))))))

Gość NigdyNieUśmiechnięta
łał pozazrościć...ja rok temu miałam ładną twarz,ale stres i nerwy mi zniszczył cere jest taka zwiątczała codziennie płakaać mi sie chce,dobrze że nie ma zmarszczek,ale i tak jest szpetna....

Gość gość
do twarzy poza tym co wspomniałam wyżej( mikro i kwasy) stosuje olej kokosowy, smaruję nim twarz na noc i wypijam jego łyżkę raz na dobę, kiedyś jakieś 15 lat temu stosowałam kremy, zawsze z górnej półki cena 300-700 zł, ale okazało się stratą pieniędzy, bo są tak naprawdę do dupy, no i filtr na co dzień 50- tka, przez cały rok, bo kwasy robię raz w miesiącu- migdałowy również latem, na jesień inne glikolowy, bądź mieszanki jakieś.

Gość gość
do twarzy poza tym co wspomniałam wyżej( mikro i kwasy) stosuje olej kokosowy, smaruję nim twarz na noc i wypijam jego łyżkę raz na dobę, kiedyś jakieś 15 lat temu stosowałam kremy, zawsze z górnej półki cena 300-700 zł, ale okazało się stratą pieniędzy, bo są tak naprawdę do d**y, no i filtr na co dzień 50- tka, przez cały rok, bo kwasy robię raz w miesiącu- migdałowy również latem, na jesień inne glikolowy, bądź mieszanki jakieś. xxxxxxxxx A zgaduje, ze nie masz problemu z przetluszczajaca sie skora?

Gość gość
Nie mam,moja cera jest wrażliwa i sucha,kiedyś miałam problem z przetłuszczaniem się cery.

Gość Sannia
Bo ty koleżanko masz zestresowaną cerę! Idź do dermatologa on ci powie co i jak stosować.Nie bagatelizuj problemu,bo mimo tego że nie masz jeszcze zmarszczek,to możesz je mieć.Jesteś młodziutka,cera się zregeneruje,poradzisz sobie.