Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamakam

on sie ustatkował to takie dziwne ?

Polecane posty

Gość kamakam

Jestem z mężem od 3 lat, po ślubie 3 miesiące. Kiedy spotykamy jakas rodzine ze strony męża której dawno nie widzial albo jego znajomych z dawnych lat to wszyscy się ogromnie dziwią że on sie ustatkował, że ma żonę bo oni by sie tego nie spodziewali... Jak myślicie dlaczego ? Kiedy pytam co w tym wyjątkowego to mówi ze sam nie wie dlaczego sie dziwią

Gość gość
Moze zmieniam jak rękawiczki:)

Gość gość
Co myslicie?

Gość gość
To jak byłaś z nim przed ślubem 3 lata to nie widziałaś się z tą jego rodziną? Nikt się nie dziwił, że jest z Tobą 3 lata?

Gość gość
widocznie bzykał panieny na lewo i prawo a ty o tym nie wiesz, mam takich kolegów i ich żony dają se rękę obciąc że mąż jest uczciwy i nie zdradzał

Gość gość
To nie chodzi o bliska rodzine i znajomych tylko takich dalekich których Np. On nie widzial od początku studiow albo liceum . Przecież z całą rodziną nie utrzymuje sie kontaktów i widzi sie ich raz na ruski rok... moze chodzi o to ze on mial kilka jednorazowych przygód ale nigdy przede mną nie mial dziewczyny , żadnej z jego ,,koleżanek" nie poznala jego rodzina ani koledzy wiec moze dlatego są w szoku bo nigdy do zwiazku go nie przyciagalo...

Gość gość
Złapałaś go na dzidzię?

Gość gość
Nie nie złapałam...

Gość gość
?