Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świnoujście czy Łeba??

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Które miasto nad morzem polecacie? W Świnoujściu byłam 2 razy, bardzo mi się podobało - plaża, promenada. W Łebie nie byłam, ale słyszałam dużo pozytywnych opinii. Proszę też o wasze. Jest w Łebie blisko plaży coś podobnego do Świnoujskiej promenady? ;)

Gość gość
zesrałam sie na rzadko

Gość gość
Policjant zaczaił się przy barze, aby przyłapać jakiegoś kierowcę na prowadzeniu samochodu po pijanemu. Kiedy bar już pustoszał, zobaczył mężczyznę, który zataczając się poszedł w kierunku parkingu. Potknął się o krawężnik, po drodze usiłował się dostać do pięciu samochodów, zanim trafił do swojego. Dłuższą chwilę grzebał przy stacyjce. Wszyscy kierowcy zdążyli już odjechać, zanim udało mu się uruchomić silnik. Policjant szybko wyskoczył z kryjówki i kazał mu dmuchnąć w balonik. Ze zdumieniem zauważył wynik 0.0. - Jak to możliwe?! - pyta - Dzisiaj mnie wyznaczyli na podpuchę...

Gość wildshowTVsex_kam_live
ciekawe pokazy gorących polek

Gość marlena25poznan
Byłam w Łebie kilka razy, ale w pracy :) wakacyjnie :) i powiem, że może dlatego że tam pracowałam nie za bardzo mi się podoba :) może dlatego że mi się "przejadła" ale jeśli ktoś jedzie pierwszy raz to na pewno się spodoba, bo nie na samej plaży, ale w okolicy itd. jest wiele ciekawych atrakcji z tego co zapamiętałam to: jest park dinozaurów, wyrzutnia rakiet (jak się idzie w strone wydm) ruchome wydmy, taki czarny statek, stadnina koni, port jachtowy, wycieczki promami, nie jestem pewna ale jest chyba też wodny plac zabaw itd. :) ja osobiście polecam Dźwirzyno byłam 2 razy w tym roku jadę ponownie, jest dużo atrakcji, dużo ludzi, ciagle coś się dzieje :D a co najważniejsze jak dla mnie na plaży nie jest nudno i nie trzeba leżeć plackiem :) bo jest taki jakby namiot i tam jest dj puszcza muzykę, organizuje konkursy itd . fajnie!