Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlena25poznan

Jakaś mała metamorfoza. :) zdj.

Polecane posty

Gość gość
No, ale z paskudną twarzą nic nie zrobisz.

Gość gość
nic nie zmieniaj fajna jesteś :)

no niestety twarzy sobie nie wybierałam :P i jej już nie zmienię, ale włosy itd. można zawsze zmienić ... a i dzięki za cenną uwagę :)

ale masz duuuże oczyska - ładne :) taki kolor włosów Ci pasuje, chyba że z długością coś pokombinujesz

no dzięki, oczy akurat lubię ;) miło! a włosy, mam trochę dłuższe bo zdjęcie z świąt Bożego Narodzenia, także trochę urosły... jakoś im się nie spieszy :P ale właśnie nie wiem, czy dłuższe czy krótsze :)

Gość gość
ładne masz włosy i kolor też fajny, nie zmieniaj nic :) fajna dziewczyna z Ciebie

nie jestem ekspertką, ale wydaje mi się, że w krótszych byłoby Ci całkiem do twarzy widzę, że masz dość wysokie czoło,więc z grzywką też można coś poeksperymentować, może w dobrym salonie coś Ci doradzą?

dzięki wielkie ;) a tak własnie mam trochę podłużną twarz i się obawiam, że im bardziej będą się wydłużały włosy, buzia razem z nimi :) a właśnie czoło... grzywka hmm... próbowałam i miałam ale wyglądałam gorzej niż jakiś deb.il:) a właśnie poszłabym do fryzjera, ale w naszej okolicy same utalentowane fryzjerki, że po wizycie rozpacz kolejne dwa dni :O

w starym dobrym bobie dobrze jest niemal każdemu jest wiele wariacji tej fryzury, a twarz nabiera w niej regularnych kształtów

Gość gość
Też jestem za grzywką. I może trochę zmień makijaż oczu. Próbowałaś zamiast czarnej kredki użyć brązowej?

no pomyślę :) tylko ja to przed zmianą fryzury jestem pełna obaw! bo boje się, ze jak np skrócę to fryzura szybko mi się znudzi, a nie będę mogła pokombinować np. loki, kucyki, warkoczyki, koczki itd. :) ech... ciężka sprawa z moim niezdecydowaniem!!! :)

Gość gość
umawiasz się za kasę? dobrze zapłacę

no właśnie kolor, kiedyś miałam jaśniejszy (prawie platyna) kazdy mówił że mi do twarzy, ale ja się czułam "blado" i szybko zmieniłam kolor na ciemniejszy:) więc tutaj pod względem koloru to rozpatrywałabym coś ciemniejszego . A kredkę też używam brązową, też lubię :)

młoda styczniowa! wiem, znam to doskonale :P dlatego tutaj szukam natchnienia i jak coś mi wpadnie to zaraz lecę i to robię :P bo się z 5 razy rozmyślę :) gość??? kpisz sobie?? :)sobie zapłać, ale za trochę rozumu! :)

oj przecież nikt Ci nie mówi, żebyś cięła na krótko ale z długich na półdługie? zresztą włosy odrastają ;) no ale zdecydować się trudno zawsze, znam ten ból :)

na zdjęciu to fryzura od święta, właśnie na grube "rzepowate" wałki :) na ogól to prostuję :) więc mam dłuższe niż te tutaj. A mi też się bardzo podobają grube loki ale na długich włosach:) marzenie! :) ale moje włosy rosną, jakby chciały a nie mogły albo i gorzej :) więc jedyna zmiana to chyba w kierunku "krócej".

Gość gość
Zdjęcie przerabiane :)

Gość gość
wyskrob brud spod paznokci

no wiem, ale już nawet nie chodzi mi o takie naturalne bo wiadomo z tym ciężko :) ale takie właśnie od święta takie jak w brazylijskich telenowelach mają dziewczyny :D ach! :D no to masz takie samo "szczęście" do fryzjerów co i ja :P no ja aktualnie mam tak prawie do połowy pleców jak wyprostuje, ale rosną baaardzo wolno :)

Gość gość
No bo jest photoshop. Po co sobie przerabiać zdjęcia wtedy nie doradzi się aż tak. A jak masz cerę nie taką to zawsze można doradzić co z nia zrobić, kolor podkładu etc