Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlena25poznan

Jakaś mała metamorfoza. :) zdj.

Polecane posty

Gość wezwijcie lekarza
masz cudowne piękne oczyska:) koniecznie zetnij grzywkę, wtedy jeszcze bardziej podkreślisz oczy. a we włosy wpinaj duże kwiaty.

mam brud pod paznokciami? i to widzisz pod nieprzezroczystym lakierem? zazdroszczę! :D to są zdobienia lakierem :P fakt, zdjęcie przerabiane, ale tylko pod kątem "redukcji szumów" nic więcej :) a kolor włosów, oczu itd jak w realu :) a o to mi głównie chodzi :O

nie, cera w sensie że kolor jest ok :P mam tam kilka dziurek po ospie ale jakby się dobrze przyjrzeć są widoczne np. na czole czy policzku, ale tu już nic nie zrobię :) niestety... :( a to żeście mnie zaciekawiły tą grzywką chyba spróbuję! :)

Gość gość
Naturalny koloryt cery jest właśnie ważny, bo dobiera się do niego kolor włosów

Gość gość
wyjdziesz za mnie? :classic_cool:

Gość gość Larry
To ci powiem mała, to co chcesz albo i nic jeśli tak zechcesz, pora decydować za siebie czyż nie, pora wydorośleć. Słowa do całego narodu który bym zniszczył, lecz to tylko ja. :classic_cool:

gość no wiesz:P nie spodziewałam się takiego pytania :) nie wiem, czy mój aktualny kandydat na męża nie będzie miał nic przeciwko :p no ale jak coś to wiem gdzie Cię szukać :P

o ła.... :P ktoś mnie znalazł na fotce, jakie to stare :P z 16 lat tam miałam :P ale luzik :D a jeśli chodzi o wydoroślenie, to czy zawsze trzeba być poważnym? trzeba trochę wyluzować, pozajmować się głupotami, bo zwykła szara rzeczywistość dosyć da nam w kość :)

wiesz, o grzywka grzywce nierówna ja cię widzę w takiej lekko asymetrycznej czesanej na bok masz wysokie czoło, piękne oczy i owalną twarz - wszystko przemawia za grzywką ;)

Gość gość Larry
Decydowanie za siebie a bycie poważnym to dwie przeciwstawne rzeczy mała

Gość gość
ok to jak go rzucisz to zrob ogloszenie jak bede tu siedzial to sie zglosze :classic_cool:

jutro jak znajdę chwilę to się pochwalę :) na pewno! ja doskonale zdaję sobie sprawę że to są dwie różne rzeczy, a przecież jakbyś nie zauważył ja chciałam aby podsunięto mi pomysły anie decydowano za mnie... nie zauważyłeś/łaś?

Gość gość
Nie ma nagich fot ? Szkoda

Gość gość
Jedyny zarzut jaki mam do z twojego djęcia jest taki , że masz na sobie ubranie ..

Gość gość
Jedyny zarzut jaki mam do z twojego zdjęcia jest taki , że masz na sobie ubranie .. Poza tym małym minusem jest ok .

Gość Levviatan
Moim zdaniem nic nie musisz zmieniać ;]