Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozliczyć się z ubranek doradźcie

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny proszę doradźcie mi bo nie wiem co zrobić żeby było ok. Od szwagierki moja córka dostała całą torbę ubrań nowiutkich, ja podziękowałam szczerze i powiedziałam że jak ona będzie mieć dziecko to oddam. Ona urodziła dziecko, ma teraz rok ale w ogóle nie widziałam tej dziewczynki na żywo. Kiedy byłam w pl zostawiłam dla tego dziecka całe dwie wielkie torby takich najładniejszych i najmniej zniszczonych ubrań na jej dziecko, ona podziękowała i wzięła. Za tydzień z kolei my lecimy do niej i co ja mam temu dziecku kupic tak żeby było ok? zabawki odpadają bo bierzemy tylko bagaże podręczne. a

Gość gość
no to kup jakis ciuszek w czym problem ,moze byc wiekszy na potem np jesli dziecko ma roczek mozesz kupic 2-3latka.

Gość gość
No ale wystarczy np jeden komplecik czy jakaś wieksza ilość? Żeby nie wyszlo na to ze ona kupiła nowe a ja jej stare oddaje

Gość gość
ja bym kupila ubranko od stop do glowy, czapke i buty do tego zabawke jakas :), paczke pampersow i kwiaty dla niej

Gość gość
Nie możesz się spytać, co by się córce przydało? Może mieć już mnóstwo ciuszków i zabawek, a coś innego było by ok (albo jakiś konkretny ciuszek, albo konkretna zabawka). Jak powie, że nie, to kup jej jedną rzecz (dwie?), ale naprawdę porządną.