Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamawiacie jedzenie online

Polecane posty

Gość gość

Ja zazwyczaj zamawiam pizzę ale trochę mi się to znudziło, może polecicie jakieś fajne stronki przez które zamawiacie jedzenie??

Gość Niklo
Zamawiam już od dłuższego czasu wyszukując restauracje dostarczające jedzenie do domu, na portalu Bistro24.pl mam możliwość wyboru najbliższego, odpowiadającego pod względem kuchni i menu. Fajnie że można porównać ceny dostawy i aktualne promocje.

jest dużo stron, w których są i pizze i restauracje. Wpisz sobie zamawianie jedzenia online ;) a znajdziesz jakas stronę w Twoim miescie

Gość gość
no właśnie strasznie tego dużo :/, to bistro jest w moim mieście to może wypróbuję i zobaczę czy mi to przypasuje, widziałam że akurat mają promocję do jednej z moich ulubionych knajp a od poniedziałku jest jakaś promocja że można wygrać 200 zł do wykorzystania u nich :)

Gość gość
na pizzaportal jest zniżka 10zł po wpisaniu kodu, niby to jest jednorazowe, ale próbowałem drugi raz zamówić z kodem i strona mi przyjęła, tylko restauracja nie :(

Gość Zuma34
A prospos Bistro24.pl w czwartek jest zniżka 20% w Fabryce Pierogów, próbowaliśćie, pewnie nie, ale to najlepsze pierogi w mieście.

Gość gość
jasne, zawsze sie zdarza zamowic jakieś jedzonko. ja najczęściej zamawiam z www.teleobiad.pl i dzieki temu nie muszę się martwić, że nie ma jedzenia w domu. zawsze dostaję smaczne i ciepłe posiłki.

Gość AgaJarn
my często zamawiamy w pracy na Lunchroom.pl bo często mają darmową dostawę jak zamówi się w kilka osób :) nie trzeba się rozliczać.

Gość gość
Na razie skusiłam się tylko na zamówienie wędliny z sklepu online:) bo słyszałam że jest pyszna, zdrowa http://sklep.dzikiespecjaly.pl/ , w ciągu 2 dni dostałam towar zapakowany w vaccum.