Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rysunki w pracy dyplomowej

Polecane posty

Gość gość

Witam. Z racji, że mój promotor nie chce odpowiadać mi na żadne pytania, liczę że może tutaj ktoś mi pomoże. Jeżeli zmodyfikuję lekko rysunek z książki, to czy mogę podpisać to jako opracowanie własne?

Gość gość
Do sklepu obuwniczego wchodzi mężczyzna. Zauważa piękne białe buty. Z zachwytem pyta ekspedientki: - Jakie cudowne buty, ile kosztują? - 10 tysięcy złotych. - Oj, a czemu tak drogo? - Bo to proszę pana jest unikat, ręcznie robione z ludzkiej skóry. Ale jeśli jest pan zainteresowany tym modelem to mamy jeszcze czarne, za 9,99.

Gość gość
czy jak modyfikujesz lekko tekst z podręcznika to nie dajesz przypisu tylko uznajesz to za swój? Zródlo podajesz do wszystkiego, co nie jest twoją własnością intelektualną. Ewentualnie tekst "opracowanie własne na podstawie..." możesz dodać do grafów, tabel, które zrobiłaś w excelu do danych z jakiejś pozycji literaurowej

Gość Lidia Lidlowa
Przychodzi dwóch facetów obok Sejmu i słyszą jak krzyczą wszyscy: Sto Lat! Sto lat! Jeden do drugiego: - Ktoś tam ma chyba urodziny. - Nie. Wiek emerytalny ustalają.

Gość gość
Dzięki wielkie :D