Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna 38latka

Polecane posty

Gość gość

jak pogodzic sie z faktem,ze nie bedzie sie mialo wlasnej rodziny dziecka?

Gość gość
to proces dlugotrwaly, chociaz juz powinnas byc pogodzona

Gość gość
A z kant wiesz ? życie potrafi zaskakiwać i może będziesz mieć rodzinę i dziecko - nic nie wiadomo więc nie widzę sensu abyś miała się godzić z tym.

Gość gość
zaszyłaś sobie cipcię ?

Gość gość
38 i płacz że samotna , ani chłopa ani dzieci sratata A CO DO TEJ PORY ROBIŁAŚ ?

Gość gość
skąd wiem? w tym wieku to moze byc juz za pozno. niestety nie jestem z tym pogodzona i obawiam sie ze to moze nigdy nie nastapic :-(

Gość gość
szukałam,ale nic mi nie wychodzilo :-(

Gość gość
To szukaj sobie dalej . Jak przez 20 lat nie znalazłaś to na pewno nie jest to wina facetów tylko twoja .

Gość gość
Szukaj. Załóż konta na portalach randkowych.

Gość gość
Dobrze ci tak po co staro panno się użalasz miej to w sobie

Gość gość
szczerze? Male masz szanse? Obecnie atrakcyjne 30latki maja mega problem ze znalezieniem faceta, a co dopiero prawie 40latka

Gość gość
A dlaczego jesteś taka zrezygnowana? Ja też mam 38 lat,też jestem solo,ale nie tracę nadziei.

Gość gość
a co nie wolno mi powiedziec tego co mysle? nigdzie nie napisalam ze wina tkwi w facetach. po prostu zawsze jak facet mi sie podobal to ja jemu nie i odwrotnie jak jakis byl mna zainteresowany to ja nic do niego nie czulam.

Gość gość
dlaczego?bo to ostatni dzwonek na dziecko

Gość STARY KAWALER BRONEK
Staro panno nie użalaj się nad sobą trzymaj to do siebie

Gość gość
Dziecko można adoptować

Gość gość
"Obecnie atrakcyjne 30latki maja mega problem ze znalezieniem faceta, a co dopiero prawie 40latka " Co to za bzdury? Z moich obserwacji wynika, że w ogóle nie mają problemu.

Gość gość
Maja i to duzy problem.

Gość gość
tak mozan zaadoptowac tylko ze po pierwsze samotnej kobiecie raczej nikt nie da malego dziecka, na male dziecko maja szanse pary z 5letnimstazem malzenskim,ktore maja max 35 lat

Gość gość
teraz w ogóle ciężko poznać porządnego faceta, zobaczcie w mediach ile rozwodów. Ja mam 30l i też samotna, dziecka nie chcialam mieć nigdy ale męża bym chciała, jednak faceci się teraz nie chcą żenić, ciągle jakieś wymówki

Gość STARY KAWALER BRONEK
Staro panno nie użalaj się trzymaj to w sobie kto ma chłopaka to ma

Gość gość
haha ale jaja

Gość gość
problem to jest o porzonną kobite

Gość gość
a czemu masz się godzić:) Nie lepiej wziać się do działania? Przynajmniej powiesz sobie że robiłaś co w Twojej mocy. Każdego dnia możesz spotkać kogoś, jak Ci to nie wychodzi trzeba coś zmienić, może to kwestia spędzania czasu a może do tej pory wybierałaś nieodpowiednich mężczyzn. Nie można uogólniać, że nie ma porządnych itp. Jak do tej pory takich nie poznał ktoś to widocznie źle wybiera i musi się zainteresować innym typem faceta.

Gość gość
ale ja nie pisze ze nie dzialam,ze nie ma porzadnych facetow.pisze,ze mi nie wychodzi ,bo jak facet mi sie podoba, to ja jemu niekoniecznie. teraz mam odwrotna sytuacje,poznalam fajnego faceta,ja mu sie bardzo podobam ,a on mi srednio tzn charakter ok, fajny do pogadania,zaradny itp, ale nie ma tej iskry miedzy nami z mojej strony:-(

Gość gość
jak na swoje 40lat to jesteś strasznie pusta i infantylna... facet fajny, zaradny, miły, sympatyczny a ta go nie chce bo nie ma "iskry", straszna z ciebie kretynka, stara i głupia. Rozumiem że 18latka patrzy na jakąś chemię i jakieś iskry, motylki w brzuchu, ale chyba 40latka powinna mieć więcej rozumu we łbie i patrzeć na to co facet sobą reprezentuje, a nie stara baba odrzuca faceta bo nie ma ISKRY, masakra, żałosne i infantylne... no to czekaj na te iskry i fanfary do 70tki, idiotko, stara i głupia :D nie daje szansy fajnemu mężczyźnie bo nie ma iskry, zmarszczki na ryju, niedługo straci urodę, ale ona czeka na iskry i pioruny na widok faceta, żal żal żal

Gość gość
wyobrazasz sobie bycie z kims bez uczucia,a sprawy lozkowe jak maja w takim zwiazku wygladac?

Gość gość
A myślałaś o banku spermy? Ja coraz częściej o tym myślę , tylko jak tu poradzić sobie potem z tłumaczeniem "kto jest tatusiem". Mam 35 lat i tez już zaczynam wątpic ze mi się uda stworzyć rodzinę bo właśnie zakończyłam mój związek który do niczego nie prowadził

Gość gość
nie,nigdy nie myslalam. raczej nie kreci mnie samotne macierzynstwo tym bardziej takie z wyboru.co innego jak tak wyjdzie, a co innego tak z premedytacja

Gość też w tym wieku
Mam fajnego samotnego kolegę 45 lat, podrzucić Wam jego namiary? :) Albo samotna 38 mko zostaw tu swojego maila, jak ktoś będzie zainteresowany to napisze