Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna 38latka

Polecane posty

Gość gość
ok. podaj

Gość gość
i gdzie te namiary?:)

Gość gość
To szukaj sobie dalej . Jak przez 20 lat nie znalazłaś to na pewno nie jest to wina facetów tylko twoja . tylko wstrętna szmata z tego forum może mieć ograniczony mózg aby drugiej kobiecie powiedzieć takie coś , zakuty zaściankowy łeb typowe polactwo

Gość gość
do czego tobie kobieto potrzebny jest facet ? ja jestem po dwóch rozwodach obecnie sama na własne życzenie , jestem w twoim wieku i uwierz mi kochana związki są przereklamowane , człowiek z natury nie powinien łączyć się tylko z jednym to wbrew naturze , kościół nam wmówił co jest niby dobre a to g***o prawda , ja przejechałam się na dwóch obydwoje zdradzali , boje się chorób i nie wiąże się juz z żadnym k****arzem bo oni w momencie poznania nie mają napisane na czole '' jestem k****arzem '' a 99 % nimi są ! jeśli twoja pozycja zawodowa itd jest dobra zapłodnij się od dawcy istnieją banki spermy , nie czekaj do 40 tki zacznij juz działać

Gość gość
pisalam juz ze nie interesuje mnie samotne rodzicielstwo tak z wyboru z premedytacja. poza tym mysle ze ciezko bylo by mi samej utrzymac dziecko

Gość gość
mam 38 lat i męża . mimo 14 lat wspólnego życia plus 2 przed ślubem nadal mam motylki w brzuchu . Nie piszcie głupot,że autorce to się nie należy. Miłość to miłość. Ostatnio za mąż wychodziła moja klientka w wieku 62 lat i też czuła się jak małolata. Uczucia mają swoje prawa. Nie sposób wyjść za mąż za pierwszego lepszego dla zasady. Potem 2,3,4 razy się rozwodzić.

Gość gość
Nie jęćz na forum tylko działaj, moja siostra rozwiodał sie zmężem, miała dokąłdnie 40 lat, dzieci nie mieli, bo on mie mógł.Poznałą faceta w wieku 42 lat i urodziła zdrową śliczną córeczkę, czyli możńa, jak widać moża.

Gość gość
wiem,ze w kazdym wieku mozna sie zakochac, tylko w pewnym wieku moze byc juz za pozno na dziecko

Gość gość
i co, pogodzilas sie juz?

Gość gość
nie, bo z tym to raczej nie da sie pogodzic