Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁAGAM O POMOC pierdzę jak trąba

Polecane posty

Gość gość

od czego??? co 5 minut, wpracy nie mogę wysiedzieć, jakbym miała balon w d***e...;-((( co robić? jak zaradzić?

Gość gość
Bos traba to i pierdzisz jak trąba :D

Gość gość
gość dziś Bos traba Jerychońska

Gość gość
;-( co robić, by to zahamować?

Gość gość
a co jesz?

Gość gość
wszystko. dużo słodyczy. czy czekolada jest pierdotwórcza?

Gość gość
To dobrze ze pierdzisz,gdyby nie ten dech to by człowiek zdechł :D

Gość gość
Moze za duzo cukru, sprobuj ograniczyć.

Gość gość
A moze masz laktoze i nie wiesz o tym.

Gość gość
No ale to dobrze niech pierdzi,podczas fermentacji w jelitach powstaja gazy i musza miec ujscie

Gość gość
ja też tak pierdzialam i ni nie pomagalo nawet leki przepisywane przez lekarzy. jak im mówilam że leki niedzilają to się oburzali twierdząc że pewnie nie biorę zgodnie z zaleceniami a ja odniosłam wrażenie ze lekarze dokładnie nie wiedzieli co mi dolega. ja już się powoli zalamywałam z tym ciągłym pierdzeniem i dopiero moja ciocia z którą się spotkalam na urocystości rodzinnej dala mi namiary na panią co sprządza mieszanki ziolowe. skontaktowalam się z nią mailowo opisując swoj problem i tydzień pożniej mialam gotową mieszankę do parzenia i picia. już po pierwszym tygodniu problem ustąpil ale zalecenie było takie zeby pić przez 2 miesiące co czyniłam. dziś od nieszczęsnego pierdzenia mija ponad pól roku i gdyby nie ten temat to penie bym sobie problemu nie przypomniała. masz daję ci namiary na te zioła może i tobie pomogą. skontaktuj się opisując problem. mieszanki.ziolowe@vp.pl te mieszanki nie są tanie ja zapłaciłam ponad 100 zł ale skuteczne. w moim przypadku zniknąl problem z pierdzeniem i jeszcze dodatkowo wyleczyłam tymi ziołami candide z ktorą walczylam od jakiegoś czasu po dlugiej kuracji antybiotykowej.

Gość gość
gość dziś A dlaczego napisałeś,NAWET,leki przypisane przez lekarzy????Przeciez medycyna jest ignorancka i arogancka ,dlatego sie oburzali,a gdzie tam wiedzieli co ci jest,przeciez od dawna wiadomo ze lekarze nie lecza

Gość gość
napisałam tak bo to przecież jest normalne że jak człowiekowi coś dolega o idzie do lekarza. a gdzie ma iść? przecież nie do fryzjera czy hydraulika. tylko że ci lekarze coś nie bardzo sobie radzili z moim problemem notorycznego pierdzenia. tylko wydałam niepotrzebnie pieniądze na przepisywane przez nich leki i na koniec usłyszałam że nie stosuję się do zaleceń. gdybym wiedziała ze to tak będzie wyglądać to bym w ogóle z tym problemem po lekarzach nie chodziła.

Gość gość
Nie prawda jak komus cos dolega to idzie do specjalisty od zdrowia a nie do lekarza,ani hydraulika,ani piekrza,przeciez powszechnie wiadomo,ze lekarze nie lecza

Gość gość
to biegaj po specjalistach a ja popiłam sobie zółek prze 2 miesiące i wszelkie dolegliwości szlak trafił

Gość gość
To ty sobie biegaj po lekarzach niech wyciagaja Ci pieniadze,a ja sobie szybciutko pomoge sam

Gość Gryzmołka
Moj maż miał ten problem i po pierwsze musiał schudnąć,zacząć uważać co je-dieta oraz zacząć pić zioła na trawienie,regularne wypróżnianie,oczyszczanie organizmu.Mozna je kupic w sklepach zielarskich.Trzeba tez pic duzo wody niegazowanej,zrezygnować najlepiej z innych napojów.U każdego problem ma inne źródło wiec trudno powiedzieć ale moim zdaniem dobrze abyś oczyścila organizm ze zbędnych złogów ,żadnych głodówek tylko odpowiednie środki na oczyszczenie organizmu.Dobrze jest znaleźć kogoś kto sie na tym zna rzeczywiście,na oczyszczaniu organizmu ,najlepiej z polecenia a nie internetu lub trzeba iść do lekarza.To jest duży problem i krępujący ale lekarze nie takie rzeczy słyszą:) Nie wiem czy masz nadwagę ,problemy z załatwianiem sie...i jeszcze niektóre leki moga powodować takie problemy...

Gość Gryzmołka
Dodam tylko,ze najważniejszy jest sposób ożywiania ,przy nadwadze schudnięcie ,nadwaga bardzo sprzyja takim problemom,zacznij obserwować siebie ale jesli problem jest tak poważny zasiegnij opinii lekarza.

Gość gość
Zapraszam ,kontakt na topiku Mam czerniaka str293 natura ponad wszystko.Zapraszam

Gość gość
gość dziś Ty nie zapraszaj na inne tematy tylko pisz tutaj i pierdzeniu to temat a nie o czerniaku,co ma czerniak do pierdzenia,moze jeszcze zaprosisz na temat o pochwie???

Gość gość
Bo jestes traba to pierdzisz jak traba :D

Gość gość
moze masz nietolerancje laktozy. dopoki u mnie nie zdiagnozowano to meczylam sie strasznie. Gazy straszne do tego niemilosiernie smierdzace. od kiedy wiem, staram sie kontrolowac co jem. fakt, ze zjem czasem cos niedozwolonego, ale wtedy licze sie z konsekwencjami. wczesniej pilam zwykle mleko, zabielacze do kawy, zupki z proszku, kako w puszce, serniki ze sklepu, i rozsadzalo mi jelita.

Gość bakopiard
Dnia 17.06.2014 o 12:44, Gość Gryzmołka napisał:

lubie pierdziec